Ett par ortopediska plattformsloafers i beige mocka med en röd och en svart loafer bredvid
Ortopediska loafers med rem och tjock sula
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska loafers med rem och tjock sula

651,00kr

Utmärkt stöd för foten
Bättre hållning
Perfekt för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska mockasiner med tjocka sulremmar är både bekväma och snygga. Bekväma skor att bära varje dag för att ta hand om dina fötter och hela din kropp. Mockasiner med en plattform av gummi för att säkert höja foten och ge dig en bekvämare hållning när du går och står.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Ortopediska skor bär man inte bara för att man har fotoproblem, utan också för att man vill ha det bekvämt. Våra ortopediska mockasiner garanterar hög komfort och är lätta att gå i tack vare sin platåsula. Hälen är högre än främre delen av foten, så att dina fötter är i rätt position för att undvika rygg- eller ledvärk.”

Det perfekta materialet

Mockasinerna är eleganta och tillverkade i mocka, och innersulan i läder garanterar att dina fötter är bekväma oavsett årstid eller temperatur. Läder har värmereglerande egenskaper, vilket innebär att du varken blir för varm eller för kall. Ett par skor som är lätta att ta på och som du kan bära till allt.
Ett par ortopediska plattformsloafers i beige mocka med en röd och en svart loafer bredvid

Allt för din bekvämlighet

Ortopediska skor bär man inte bara för att man har fotoproblem, utan också för att man vill ha det bekvämt. Våra ortopediska mockasiner garanterar hög komfort och är lätta att gå i tack vare sin platåsula. Hälen är högre än främre delen av foten, så att dina fötter är i rätt position för att undvika rygg- eller ledvärk.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material