Show Filters

Våra loafers har valts ut av vårt uppmärksamma team för att uppfylla dina behov och förväntningar och kan till exempel bäras lika bra i staden som på landsbygden. Oavsett om du går till jobbet eller till vattnet är våra wedge loafers särskilt bekväma och sköna att bära. Så vad väntar du på, du kan också välja ditt favoritpar loafers i din korg.

Kilklädda loafers med plattform

Platform wedge loafers med tjock sula är det perfekta alternativet om du vill ta ut svängarna lite extra och samtidigt behålla komforten hos en platt sko. Dessa loafers ger dig en elegant silhuett och är avsmalnande tack vare kilsålen. Loaferns detaljer kommer att ge dig en sofistikerad touch.

Den tjocka sulan på dessa loafers ger utmärkt stöd för dina fötter, vilket minskar trycket under långa timmar på jobbet eller under en lång, ansträngande promenad med helgärenden, till exempel. Sulans kvalitet är också utformad för att ge utmärkt grepp på alla typer av ytor och mark, vilket kombinerar säkerhet och funktionalitet.

Material av hög kvalitet

Våra wedge loafers är för det mesta tillverkade av fina, mjuka läder som lätt böjer sig efter foten för att skapa en komfortabel och personlig passform som denna modell här. De kan också vara tillverkade av mocka eller gummimaterial, den senaste trenden just nu. Vissa av våra modeller kan också ha intressanta texturer som krokodil eller orm för att ge din silhuett en touch av pepp och originalitet.

För alla stilar

Det finns många olika stilar och färger att välja mellan: du kan välja starka färger som rött med denna modell eller guld för att ge din look en poppig eller guldig touch, medan andra kanske föredrar klassiska färger och stilar med neutrala nyanser som beige, svart eller till och med grått. Wedge loafers kan enkelt matchas med olika looks.

Oavsett om du vill ha en smart businessoutfit på kontoret eller en avslappnad outfit på en utekväll med vännerna så passar våra loafers med tjock sula perfekt. Våra skor är bekväma, moderiktiga och enkla att bära, ta på och matcha. Du gör ett excellent val genom att välja ett par kilklädda loafers med tjock sula. Med sin plattformssula ger de dig stöd och säkerhet. De är perfekta för alla tillfällen och förlänger dessutom din figur!

Fashionabla kilklackar

Kilade loafers med tjock sula är ett snyggt och bekvämt val för alla kvinnor. Dessa skor har en sula i gummi eller syntet som ger dem en extra klackhöjd samtidigt som den ger bättre grepp och stabilitet. De är tillverkade av material av högsta kvalitet, med målet att gynna etiska material så mycket som möjligt, och förutom att de är tight och allmänt bekväma är de också hållbara.

En sartorial stil

Wedge loafers har en unik stil som ger din outfit en touch av elegans. Du kan bära dem till smala eller vida jeans, veckade kjolar, korta eller långa klänningar eller till och med till en kostym när du ska gå till jobbet.

Våra wedge loafers finns i ett brett utbud av färger och stilar för att passa både din garderob och dina behov av hälsa och komfort. Om du föredrar enkelhet kan du välja en klassisk design med ett par svarta eller mörkbruna loafers som kan bäras till nästan vilken outfit som helst.

För dig som gillar utmaningar och vill sticka ut finns även livfulla färger som klarrött eller originella material som krokodil eller orm i vår kategori.

Komfortabla skor

Den andra fördelen med wedge loafern är dess obestridliga komfort, tack vare den snörningsfria designen som gör det enkelt att anpassa skon efter foten. Den mjuka innersulan ger också optimal dämpning för att minimera fotsmärtor som ofta uppstår när man bär platta skor.

Våra mockasiner kan också vara ortopediska och finns i vår kategori för ortopediska mockasiner. Denna typ av sko är perfekt för alla tillfällen när du vill se bra ut och samtidigt vara bekväm under dagen. Deras tjocka sulor är halkfria. Att investera i ett par wedge loafers kommer därför inte bara att gynna din klädstil, utan även dina fötters hälsa. Glöm inte att ta en titt på vår kategori av plattformsloafers, som också uppfyller samma kriterier som denna kategori av wedge loafers.

Hur som helst kommer du säkert att hitta den modell som passar dig och som du inte kommer att kunna leva utan!