Runda, släta, tjocksulade mockaskor med en stor rosett och en falsk nål som pryder skons ovansida vid fötterna på en kvinna som står på ett vitt marmorgolv och bär små svarta strumpor.
Långskaftade loafers med tjock sula, fluga och nål
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Långskaftade loafers med tjock sula, fluga och nål

355,00kr

Håller fötterna varma
Utmärkt gångkomfort
God motståndskraft mot regn
Stabil sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tjocksulade loafers med fluga och pin har en unik stil, vilket gör dem till ett perfekt val för kvinnor som letar efter ett originellt plagg att lägga till i sin garderob. Det här paret bryter mot den traditionella bilden och gör om denna modeklassiker. Med sin tjocka sula håller de dig bekväm och ger dig några extra centimeter. XXL-bågen och den dekorativa nålen på skons ovansida ger dig en söt docklook.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa tjocksulade loafers, med fluga och stor dekorativ pin, är de perfekta skorna för kvinnor som letar efter ett unikt och originellt plagg till sin garderob. Detaljerna på dessa mockasiner ger dina fötter och resten av din outfit en dockliknande stil. Om du gillar den “söta” estetiken är det här paret för dig!”

Tjock sula för ökad komfort

Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial som garanterar komfort och hållbarhet dag efter dag. Oavsett om du använder dem varje dag för att komplettera din professionella outfit eller mer avslappnat på dina sociala evenemang, kommer dessa vackra skor att vara en säker allierad! Den tjocka sulan ger extra dämpning för din njutning.
Runda, släta, tjocksulade mockaskor med en stor rosett och en falsk nål som pryder skons ovansida vid fötterna på en kvinna som står på ett vitt marmorgolv och bär små svarta strumpor.

Unika och originella mockasiner

Dessa tjocksulade loafers, med fluga och stor dekorativ pin, är de perfekta skorna för kvinnor som letar efter ett unikt och originellt plagg till sin garderob. Detaljerna på dessa mockasiner ger dina fötter och resten av din outfit en dockliknande stil. Om du gillar den “söta” estetiken är det här paret för dig!

Ytterligare information

Material

Säsong

,