Svarta lackade loafers med klack och tjocka svarta sulor på fötterna av en kvinna som står i svarta skinny jeans.
Lackade loafers med klack och tjock sula
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Lackade loafers med klack och tjock sula

651,00kr

Enkelt underhåll
Långvarig glans
Utmärkt stöd för fotleden
Utmärkt hälstabilitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i lack med klack och tjock sula är det snygga, praktiska paret som din garderob har saknat. Dessa loafers är designade för den stilmedvetna moderna kvinnan som inte vill kompromissa med komforten. Lackskinn ger en lyxig touch till din outfit, medan den tjocka sulan tillsammans med den fyrkantiga klacken lyfter din silhuett och ger dig extra höjd. Bekväma hela dagen tack vare de kvalitetsmaterial som används för att tillverka dessa skor.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i lack med klack och tjock sula är eleganta och sofistikerade för alla tillfällen. Skorna är tillverkade med största omsorg av kvalitetsmaterial, är mångsidiga och ger en touch av glamour till dina vardagsoutfits. Oavsett om du ska till kontoret eller ut på kvällen är dessa loafers ett måste som aldrig kommer att lämna dig!”

Lackat läder för elegans

Dessa mockasiner ger din stil en elegant touch med sitt glänsande lackskinn. Den släta, lyxiga texturen är inte bara snygg att titta på, den är också skön att bära! Med sitt smidiga läder och tjocka sula kommer du att känna dig bekväm i detta par under hela dagen, oavsett om du behöver gå eller stå i timmar i sträck.
0-3a2f99.jpeg
Svarta lackade loafers med klack och tjocka svarta sulor på fötterna av en kvinna som står i svarta skinny jeans.

Loafers för alla tillfällen

Dessa loafers i lack med klack och tjock sula är eleganta och sofistikerade för alla tillfällen. Skorna är tillverkade med största omsorg av kvalitetsmaterial, är mångsidiga och ger en touch av glamour till dina vardagsoutfits. Oavsett om du ska till kontoret eller ut på kvällen är dessa loafers ett måste som aldrig kommer att lämna dig!

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,