Ett par runda sportmockasiner i leopardmönstrad canvas med tjocka vita sulor visas i profil. En sko på en vit display och en undertill på ett vitt golv
Mules i leopardfärgad canvas med tjock sula
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mules i leopardfärgad canvas med tjock sula

591,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Enkelt underhåll
Lättviktssko
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vår sportiga loafer i canvas är inte bara praktisk och bekväm att bära, den är också en riktig modeaccessoar! Den trendiga hybriddesignen som är lätt att ta på kommer att följa med dig överallt och ge karaktär åt din avslappnade look. Med sin moderna leopardmönstrade design och tjocka sula ger dessa skor optimal komfort samtidigt som de ger din outfit en distinkt stil.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna modell som är hälften loafer och hälften mule, med sin unika och mycket originella design, är ett utmärkt val för att sticka ut från mängden. De är bekväma och trendiga och är den perfekta accessoaren för en avslappnad och sportig look. Detta hybridkoncept kommer garanterat att göra intryck varje gång du bär dem, och kommer att bli en viktig del av din sommar- eller mellansäsongsgarderob!”

En tidlös och mångsidig modell

Dessa sportloafers i leopardcanvas med tvättad canvas och tidlöst print ger din look en trendig och glamorös touch. De är mångsidiga, så att du enkelt kan matcha dem med en mängd olika outfits, inklusive jeans, byxor, shorts eller kjolar. Våra mules kan bäras barfota: allt du behöver göra är att rengöra dem med en fuktig svamp och deodorisera dem regelbundet för att de ska hålla länge.
0-397dc2.jpeg
Ett par runda sportmockasiner i leopardmönstrad canvas med tjocka vita sulor visas i profil. En sko på en vit display och en undertill på ett vitt golv
0-1778cf.jpeg
0-687d92.jpeg

Bekväma och lätta att ta på

Våra mules är ännu mer praktiska än loafers med stängd tå, de är extremt bekväma och går snabbt och enkelt att ta på. Tack vare en tjock EVA-gummisula känns de lätta och flexibla och dämpar och minskar trycket från dina steg, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk.

Ytterligare information

Material

Färg

,

Säsong

,