Ett par marinblå loafers i mocka mot en vit bakgrund
Tofsloafers i mocka för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Tofsloafers i mocka för män

1657,00kr

Överlägsen kvalitet
Elegant stil
Oöverträffad komfort
Mocka av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tofsloafers för herrar är ett klassiskt val för en bekväm och elegant sko. Dessa loafers kommer att vara det perfekta tillskottet till din skosamling. De är tillverkade av högkvalitativ mocka och har en mjuk, sammetslen textur som ger en sofistikerad touch till alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra tofsloafers i mocka för män är en mycket snygg och bekväm produkt som ger en otroligt bekväm bärupplevelse. Varje par av våra mockaskor är tillverkade av högkvalitativ mocka och omsorgsfullt framtagna för att ge perfekt passform och exceptionell hållbarhet.”

Perfekt för alla tillfällen

Våra tofsloafers i mocka är de perfekta skorna för män som vill kombinera stil och komfort. Skorna är tillverkade av de finaste materialen och passar perfekt för alla tillfällen, från jobbet till avslappnade utflykter.
Ett par marinblå loafers i mocka mot en vit bakgrund

Ett elegant och praktiskt val

Våra tofsloafers i mocka för män är ett snyggt och praktiskt val för avslappnade eller finare outfits. Dessa loafers är tillverkade av mjukt nötläder som andas och ger komfort hela dagen. Med en dekorativ tofs på ovansidan ger dessa loafers en touch av sofistikerad stil till alla outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong

,