Gula mockasiner som bärs av en kvinna vars vader bara kan ses.
Båtinspirerade loafers för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Båtinspirerade loafers för kvinnor

355,00kr

Över 9 tillgängliga storlekar
Mer än 9 färger tillgängliga
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers är ett perfekt val för dig som letar efter bekväma, avslappnade skor. De platta ballerinaskorna och den ventilerande båtskodesignen gör att fötterna andas och håller sig fräscha hela dagen. De här fritidsskorna är både snygga och praktiska och passar perfekt på jobbet eller på en promenad.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mockasiner är perfekta för en avslappnad promenad eller en elegant utekväll. De är inspirerade av båtskor och har utmärkt andningsförmåga, vilket gör dem perfekta för varma sommardagar. Dessa avslappnade skor är ett måste i varje modern kvinnas garderob. Allt du behöver göra är att välja din färg från vårt sortiment.”

Skor som är lätta att ta på

Dessa PU-mockasiner för damer är både snygga och praktiska. De platta, släta sulorna ger optimal komfort och de är lätta att ta på. Dessa loafers i konstläder är perfekta för en avslappnad eller klädd look och är ett mångsidigt val för alla kvinnors garderob.
1550-f52469.jpeg
Gula mockasiner som bärs av en kvinna vars vader bara kan ses.
Foto av ett par blå loafers mot en vit bakgrund
1550-2f49d8.jpeg

Mångsidig, ventilerande och avslappnad

Våra mockasiner är perfekta för en avslappnad promenad eller en elegant utekväll. De är inspirerade av båtskor och har utmärkt andningsförmåga, vilket gör dem perfekta för varma sommardagar. Dessa avslappnade skor är ett måste i varje modern kvinnas garderob. Allt du behöver göra är att välja din färg från vårt sortiment.

Ytterligare information

Material

Säsong

,