Foto av en svart patenterad loafer mot vit bakgrund
Svarta loafers i patent för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Svarta loafers i patent för kvinnor

1065,00kr

Långvarig glans
Utmärkt hälstabilitet
Kompatibel med alla dina outfits
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta loafers i patent för damer är klassiska skor som kombinerar komfort och elegans. Dessa loafers har bekväma sulor, en plattform och en klack för en högre silhuett, och är accentuerade med en charmig guldkedja med bokstaven A för att ge din outfit en touch av sofistikering. Dessa svarta loafers är perfekta för både formella och informella tillfällen och är ett oumbärligt tillskott i din garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra svarta loafers i lack för damer är klassiska skor med en chic touch. Den tjocka sulan ger komfort och stil. Perfekt för en elegant look på kontoret eller en utekväll med vänner, dessa svarta loafers kommer snabbt att bli ett måste i din garderob. Och var inte rädd för att bära dem varje dag, eftersom de är så bekväma att bära.”

Mångsidiga, tidlösa skor

Dessa svarta damloafers i patent är ett klassiskt val för alla avslappnade eller formella outfits. Guldkedjan ger en raffinerad och elegant touch till dessa redan förföriska skor. Dessa loafers är perfekta för att ge en gnistrande touch till din vardagslook eller komplettera din professionella klädsel och är ett tidlöst val som du kommer att älska att bära om och om igen.
Foto av ett par svarta loafers i lackskinn mot en vit bakgrund
Foto av en svart patenterad loafer mot vit bakgrund
Fotografi av ett par svarta loafers i lackskinn som hålls av någon och vilar på en trämöbel bredvid en lampa
Foto av en zoom på en svart lacksko med guldkedja och ett A

En chic och trendig look tack vare kedjan och det svarta lackskalet!

Dessa svarta skor har den klassiska moccasinformen, men det patinerade lädret ger dem en touch av förfining. Plattformen och klacken ger din look extra höjd. Och guldkedjan med bokstaven A, tillsammans med det svarta syntetlädret, ger dig en elegant, trendig look som garanterat kommer att få din stil att poppa!

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,