Show Filters

Eleganta, trendiga och framför allt bekväma ortopediska skor som gör att du kan säga adjö till värk och smärta, samtidigt som du ligger i framkant när det gäller stil. Vi vet hur viktigt det är att kombinera stil och komfort, särskilt när man bär ortopediska skor. Därför har vi valt ut de bästa modellerna som passar dig och din smak.

Vad är ortopediska mockasiner?

Ortopediska mockasiner är ortopediska skor i mockasinstil, dvs. skor som är utformade för bekväm gång. Syftet med ortopediska skor är att minska och lindra din smärta, kopplad till fotpatologi eller dålig hållning.

Våra fötter bär kroppens vikt hela dagen och behöver skämmas bort. Därför kan det vara nödvändigt och till och med rekommenderat att bära ortopediska skor – skor som är anpassade efter fotens form, med ett förstärkt fotvalv och tillräckligt med utrymme för naturliga rörelser samtidigt som de ger ett bra stöd. Ortopediska mockasiner ger dig inte bara en elegant look, de tar också väl hand om dina fötter och räddar dig från rygg-, knä- och fotsmärtor. En inte obetydlig tillgång, särskilt om du bär dem dagligen.

Varför ortopediska mockasiner för män?

Mokasiner är per definition flexibla skor som är lätta att ta på. Ortopediska loafers har en invändig hålfot som formar sig efter fotvalvet för bättre fördelning av kroppsvikten och förhindrar att rygg eller knän tar skada. Med bättre hållning är dina fötter, ben och rygg i linje, vilket skyddar hela kroppen från smärta.

Förutom att vara flexibla är mockasiner tillräckligt rymliga för att låta tårna andas, så de är väl lämpade för fotpatologier som avvikande tår. Ortopediska mockasiner är mycket bekväma skor som dessutom ser eleganta ut. Med ortopediska mockasiner kan du gå bekvämt och se både avslappnad och elegant ut varje dag. De är också lämpliga för män i alla åldrar!

Att bära ortopediska loafers för män innebär också att ha stil

Nu är det slut på de gammalmodiga ortopediska skorna som är reserverade för äldre, där du tittar på dem på avstånd och säger till dig själv att du aldrig skulle vilja bära sådana skor. Dagens ortopediska skor är lika moderiktiga och eleganta som de andra, med den extra bonusen av absolut komfort. Våra ortopediska loafers är här för att bevisa det, med vår modekollektion som får dig att se fantastisk ut.

Kasual stil

Våra modeller är tidlösa, i läder, canvas, båtmodell eller vintage, du kan bära dem varje dag med hela din garderob oavsett vilken stil du har. För en avslappnad stil, perfekt för vardagsbruk, väljer viortopediska walking loafers för mänellersyntetiska ortopediska loaferssom ger dig en avslappnad look och passar till hela din garderob.

Mer klassisk stil

För en klassisk stil väljer vi istället en modell som våraortopediska loafers i mjuk kohud, som också kommer att passa till alla dina outfits. För en elegant look väljer du smalare modeller i läder eller mocka som vårahalkskyddade mjuka ortopediska loafers. Oavsett vilken modell du väljer kommer du att kunna bära dem varje dag, med jeans, tygbyxor, smarta byxor, alla typer av toppar och till och med en kostym, utan att någonsin undra om du kommer att skada dig någonstans.

Ortopediska loafers av hög kvalitet

För att ge dig all den komfort som dina fötter behöver har vi designat våra ortopediska loafers med kvalitetsmaterial. Designen på våra modeller avslutas med robusta ytbehandlingar som säkerställer att våra produkter klarar tidens tand och alla de mil du kan resa med våra mockasiner på fötterna.

På insidan är innersulorna utformade för att passa fotens form och absorbera stötar när du går. Yttersulorna är också utformade för att absorbera stötar och minska trycket på dina fötter och leder så mycket som möjligt. Våra ortopediska mockasiner uppfyller alla kriterier för ortopediska komfortskor och ger dig utmärkt stöd och tillräckligt med utrymme för att dina fötter ska känna sig bekväma.

Dessutom finns våra modeller i en rad olika storlekar och färger för att matcha din stil. Vi har också en kollektion med ortopediska mockasiner i olika material, för att passa årstiderna och din smak. Med så mycket att välja mellan hittar du garanterat en modell som passar dina behov. Inte bara när det gäller smak, utan också när det gäller komfort för din fotform. Bläddra i vår onlinebutik idag och hitta det perfekta paret för dig!