Svart ortopedisk mockasin med kardborreknäppning, profil mot vit bakgrund
Ortopediska mockasiner med vid öppning för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska mockasiner med vid öppning för män

1006,00kr

Ortopediska egenskaper
Praktisk bred öppning
Bekväma, vadderade sulor
Tidlös design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

De flexibla ortopediska mockaskorna för herrar med bred öppning kännetecknas av en avancerad ortopedisk konstruktion. Den breda öppningen gör dem lätta att ta på utan att foten kläms eller trycks ihop. De ger också optimalt stöd tack vare en dämpad innersula som formar sig efter foten och minskar smärtsamma tryckpunkter. Den halkfria yttersulan i gummi ger ökad stabilitet så att du kan gå tryggt på många olika underlag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Mjuka ortopediska mockasiner för män är den perfekta lösningen för dem som söker överlägsen komfort men har specifika skobehov. Estetik har tagits i beaktande vid utformningen av dessa ortopediska mockasiner. Med sin klassiska, tidlösa look kan de enkelt kombineras med alla typer av formella eller avslappnade outfits.”

Extra stor öppning

Med sin extra breda öppning är dessa mockasiner snabba och enkla att ta på – perfekt om du har problem med rörligheten eller bara vill spara tid på morgonen. Om du t.ex. har en svullen fot eller ett bandage runt foten kan du använda dessa mockasiner med bred öppning. Kardborreknäppningen är praktisk och gör att du kan dra ut plösen bredare än på andra modeller. Tack vare denna extra bredd kommer dina fötter inte att komprimeras och kommer att ha tillräckligt med utrymme för att röra sig naturligt.
Svart ortopedisk mockasin med kardborreknäppning, profil mot vit bakgrund
Svart ortopedisk mockasin med kardborreknäppning, profil mot vit bakgrund
Ortopediska mockasiner är tillverkade av mjuka, lätta material och känns bra så fort du tar på dig dem. De omsluter försiktigt foten utan att snäva in den för mycket, vilket minskar risken för skav eller blåsor. Den dämpade insidan ger optimal komfort vid varje steg, tack vare en mjuk innersula som naturligt anpassar sig efter fotens konturer. Förutom att ge effektiv dämpning när du går, ger detta också tillräckligt stöd för fotvalven för att lindra smärtan i samband med ortopediska problem.

Ytterligare information

Ajustement

Taille plus petit que d'habitude. Veuillez consulter les informations de taille de ce magasin

Matériel de semelle

PVC

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Synthetic

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Microfibre