Grå ortopedisk mockasin, balanserad på ett vitt element mot en grå bakgrund
Ortopediska slip-on-loafers för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska slip-on-loafers för män

1006,00kr

Bekväm att bära
3 färger tillgängliga
Design utan snörning
Flexibla och solida material

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Ortopediska loafers för män är den perfekta kombinationen av komfort och stil. En av deras mest framstående egenskaper är den innovativa ortopediska konstruktionen. De har en innersula med en speciell anatomisk struktur, utformad för att lindra spänningar i hålfoten och hälområdet. Denna intelligenta design bidrar till att förbättra fotens hållning, minska muskeltrötthet och smärta som orsakas av dålig ergonomi.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade med särskild uppmärksamhet på detaljer och ergonomisk design och erbjuder dig en praktisk och estetisk lösning för att ta hand om dina fötter. Så fort du sätter dig i dem kommer du att känna skillnaden tack vare den mjuka, vadderade insidan. Den ortopediska stoppningen formar sig efter fotens naturliga form och ger optimalt stöd hela dagen. Nu slipper du värk och smärta efter att ha gått eller stått i timmar!”

I elegant design

Stilmedvetna shoppare kommer att älska den klassiska men ändå moderna designen på dessa loafers. De finns i en rad eleganta, neutrala färger och är lätta att matcha med alla typer av outfits, från business till casual. Du behöver inte längre offra komfort för att vara moderiktig. Med dessa mångsidiga loafers har det aldrig varit enklare att gå med stil och samtidigt ta hand om dina fötter!
Grå ortopedisk mockasin, balanserad på ett vitt element mot en grå bakgrund

Främjar blodcirkulationen

Den slitstarka, halkfria yttersulan ger också överlägset grepp på alla underlag och håller dig säker på våta eller ojämna vägar. Dessutom har dessa mockasiner avancerad teknik som främjar blodcirkulationen i fötterna samtidigt som svullnad och smärta i samband med ortopediska problem minimeras. Tack vare denna unika funktion kan du tillbringa timmar på fötterna utan att känna den vanliga tröttheten.

Ytterligare information

Ajustement

S'adapte à la taille, prenez votre taille normale

Saison

Printemps / Automne

Matériel de semelle

PU

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu