Ett par blå ortopediska mockasiner arrangerade från topp till tå, med ett vitt element under en av dem
Ortopediska canvasloafers med mjuk sula för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska canvasloafers med mjuk sula för män

651,00kr

Ergonomisk innersula
Stil och komfort i ett
Storlek 39 till 47
Tillverkad av hållbara material

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Ortopediska loafers i canvas med mjuka sulor för män är både funktionella och snygga, utformade för att tillgodose behoven hos män som lider av smärta och obehag i fötterna. De ortopediska skorna är omsorgsfullt tillverkade av material av högsta kvalitet och ger optimalt stöd i varje steg. Kombinationen av lätt och ventilerande canvas med mjuka sulor ger stor flexibilitet och ventilation, vilket minskar risken för irritation eller obehaglig lukt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers har en mycket teknisk design och har utvecklats speciellt för att tillgodose behoven hos män som bryr sig om sitt välbefinnande. Det första som fångar blicken är materialet: en lätt canvas som andas och håller fötterna svala och torra hela dagen. Detta är särskilt viktigt för personer med överdriven svettning eller hudproblem, eftersom dessa loafers hjälper till att förhindra uppkomsten av irritation eller obehaglig lukt.”

Ergonomisk sula

Förutom den ojämförliga komfort som canvasmaterialet ger, har dessa loafers innersulor som är speciellt utformade för att stödja dina fötter hela dagen. De ortopediska innersulorna följer fötternas naturliga konturer, ger optimalt stöd för fotvalven och hjälper till att minska smärta i fotvalv eller häl. Du kan också ta ut dem för att sätta i dina egna sulor om du behöver.
Ett par blå ortopediska mockasiner arrangerade från topp till tå, med ett vitt element under en av dem

Greppvänlig yttersula

Varje steg dämpas av den generösa tjockleken på innersulorna i memory foam. Denna revolutionerande teknik formar sig perfekt efter fotens form och förhindrar effektivt smärta som orsakas av repetitiva stötar när du går eller springer. Det ökade halkskyddet förhindrar också oönskade olyckor som orsakas av otillräckligt grepp. Dessa loafers erbjuder en innovativ lösning som är både estetisk och terapeutisk.

Ytterligare information

Matériel de semelle

Fabric

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

Coton

Matériau de Semelle Extérieure

EVA

Matériau Supérieur

CANVAS