mockasin i brunt läder mot en vit bakgrund
Sommarloafers i syntetiskt läder för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sommarloafers i syntetiskt läder för män

473,00kr

Att behålla under en hel dag
Vadderad innersula
Att klä sig med stil
Maximal komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa sommarloafers i syntetläder för män är det perfekta valet för män som gillar att bära skor som är avslappnade och andas, tack vare hålen runt hela loafern. De är noggrant utformade för maximal komfort, så att du kan bära dem hela dagen utan att oroa dig för värk och smärta.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna loafer har ett hålmönster, vilket är både snyggt och praktiskt för sommaren och håller dina fötter svala hela dagen. De är tillverkade i syntetläder, vilket gör dem mjuka och mycket bekväma att bära hela dagen. Den här loafermodellen har en låg skärning, vilket ger den en avslappnad stil för dina vardagsutflykter.”

Extra dämpning

Denna sommarloafer har flera sulor, till att börja med en vadderad innersula för bättre dämpning och fotkomfort samt en yttersula i gummi som gör den halksäker och slitstark. Loafern har inga snören, vilket gör den snabb och enkel att ta på när du har bråttom.
loafer i blått läder
mockasin i brunt läder mot en vit bakgrund
loafer i blått läder
loafer i blått läder

Fri rörlighet

Den här skon är himmelriket för alla män som vill klä sig med klass, men också med en avslappnad touch. Loafern finns i en rad olika färger, från sobert svart och brunt till lantligt blått och gult.

Ytterligare information

Storlek

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Material

Säsong

,