Blå mockasiner med en sko på sidan, allt utlagt på en vitrutig yta.
Italienska loafers i blå mocka för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Italienska loafers i blå mocka för män

947,00kr

Eleganta skor för en raffinerad look
En liten klack för att framhäva silhuetten
Loafers som passar till alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa italienska herrloafers är tillverkade av högkvalitativ blå mocka som ger en mjuk struktur och elegant look. Den omsorgsfulla finishen och sömmarna ger skorna en extra touch av elegans. Den bekväma sulan gör att skorna passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är på jobbet eller på en speciell utekväll. Dessa italienska loafers kommer att framhäva den klassiska och sofistikerade sidan hos varje man som bär dem.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa blå herrloafers i italiensk mocka är både eleganta och mångsidiga. De är designade med skickligt hantverk och har en omsorgsfull finish och optimal komfort tack vare den mjuka gummisulan. Dessa skor passar perfekt till både vardagliga och dressade outfits och ger din garderob en sofistikerad touch.”

Eleganta skor för män

Dessa eleganta herrloafers är tillverkade i Italien av högkvalitativ mocka. Den blå färgen ger en sofistikerad touch till alla outfits. De är bekväma och praktiska och passar perfekt för både formella och avslappnade tillfällen. Ett måste i varje mans garderob. Dessa skor är ett måste för alla män som vill ge sin look en sofistikerad touch.
Blå mockasiner med en sko på sidan, allt utlagt på en vitrutig yta.

Tidlös stil för varje dag

Dessa blåa italienska mockaloafers för män är tillverkade av högkvalitativt läder. Deras klassiska, eleganta design gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om de är formella eller avslappnade. Den ultrabekväma innersulan ger komfort hela dagen, medan yttersulan i gummi ger perfekt grepp på alla underlag.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong