Ett par blå mockasiner hålls i händerna på en person som bär en klocka och en blåvitrandig skjorta
Loafers i mocka med rosett för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i mocka med rosett för män

1006,00kr

Bekväma skor
Mjuka loafers
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa herrloafers i mocka är både eleganta och bekväma. Det dekorativa spännet på framsidan av skon ger dessa tidlöst eleganta skor en extra touch av sofistikering. Dessa loafers är perfekta för sommaren och kommer snabbt att bli ett måste i garderoben som du inte vill vara utan!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mocka loafers med spänne för män är eleganta och bekväma skor. Mockasinerna är tillverkade av högkvalitativ mocka och är mycket slitstarka och lätta att ta hand om. Det gula spännet på framsidan ger dessa klädskor en sofistikerad touch. Med sin halkfria sula är dessa loafers idealiska för både formella och avslappnade tillfällen.”

Bekväma, eleganta skor

Dessa loafers i mocka för män har ett elegant guldspänne för en klassisk, sofistikerad stil. Fodret i mjukt läder ger optimal komfort vid varje steg. Dessa mockasiner är perfekta för alla tillfällen och tar dig från kontoret till kvällen. Dessa bekväma skor kan bäras hela dagen utan att skada dina fötter!
0-69c863.jpeg
Ett par blå mockasiner hålls i händerna på en person som bär en klocka och en blåvitrandig skjorta
0-7c2dcb.jpeg

Snygg rosett på framsidan

Dessa mocka loafers med spänne för män är eleganta och bekväma skor. Mockasinerna är tillverkade av högkvalitativ mocka och är mycket slitstarka och lätta att ta hand om. Det gula spännet på framsidan ger dessa klädskor en sofistikerad touch. Med sin halkfria sula är dessa loafers idealiska för både formella och avslappnade tillfällen.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,