Loafer i brunt läder med snörning
Loafers i syntetläder för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i syntetläder för män

710,00kr

En flexibel sko
Halkfri sula
Skor som är lätta att ta på
En elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i syntetläder är perfekta för män som gillar att bära klassiska skor som matchar deras kläder. De är det perfekta valet för alla formella tillställningar, halvformella eller informella, och passar utmärkt till en kostym eller bara till ett par snygga jeans. Lädret som används här ger dig mer än optimal komfort, så att du kan bära dem hela dagen utan att dina fötter gör ont.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna loafer i syntetläder är det perfekta paret för män som vill ha en avslappnad look. De är tillverkade av läder, vilket innebär att de är mer slitstarka och håller längre. Våra mockasiner har utformats utan snören, så att du kan ta på dem snabbare och undvika problem med snören som är för snäva eller inte tillräckligt snäva.”

Bra grepp på marken

Dessa mockasiner är extremt bekväma, även på långa promenader. Allt tack vare de olika sulorna som denna mockasin har, insidan av sulan är gjord av ett andningsbart material som håller dina fötter svala och förhindrar fukt. Yttersulan är tillverkad av gummi, så att du inte halkar på våta eller regniga dagar.
röd mockasin som bärs av en man
Loafer i brunt läder med snörning
brun mockasin för män
svart mockasin som bärs av en man

God robusthet

Denna loafer i syntetläder är det perfekta paret för män som vill ha en avslappnad look. De är tillverkade av läder, vilket innebär att de är mer slitstarka och håller längre. Våra mockasiner har utformats utan snören, så att du kan ta på dem snabbare och undvika problem med snören som är för snäva eller inte tillräckligt snäva.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,