Ett par lila mockasiner med tofsar och en sko på sidan.
Lila mocka loafers för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lila mocka loafers för män

1065,00kr

Eleganta skor för en originell look
Material av hög kvalitet
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa herrmockasiner är tillverkade av lila mocka av hög kvalitet. De är bekväma att bära och har en gummisula som ger utmärkt grepp. Dessa eleganta skor är perfekta för att komplettera dina avslappnade och formella outfits. Med sin unika färg kommer de att ge din stil en originell touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för män är ett snyggt och bekvämt val för att sätta färg på din outfit. Skorna är tillverkade i mjuk mocka i en livfull lila färg och har en halkfri yttersula i gummi för extra stabilitet. Den snörningsfria konstruktionen gör dem lätta att ta på, medan den klassiska loaferstilen är perfekt ihop med dressade byxor eller avslappnade jeans. Med sin minimalistiska design och överlägsna komfort är dessa lila loafers ett utmärkt tillskott till alla mäns garderob.”

En robust och elegant sko

Dessa loafers i lila mocka för herrar har en djärv färgklick och elegant stil. Dessa loafers är perfekta för både vardag och fest och har svarta läderdetaljer och en robust yttersula för exceptionell komfort hela dagen. Lägg till lite personlighet till din garderob med dessa måste-ha skor.
Ett par lila mockasiner med tofsar och en sko på sidan.

En touch av originalitet utan att glömma komforten

Dessa lila mockaloafers för herrar är både snygga och bekväma. De är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativ mocka och är mjuka och behagliga att ta på. Den lila originalfärgen ger en dynamisk touch till din outfit. De är perfekta för både formella och informella tillfällen och kan enkelt anpassas till en mängd olika stilar. Dessa mockasiner är ett måste för alla män som vill kombinera stil med vardagskomfort.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,