Ett par herrmockasiner i svart patent på ovansidan och glänsande grön sammet med guldbitar på ovansidan. De bärs med svarta byxor på ett brunt parkettgolv
Svarta loafers i lack och sammet med guldbitar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta loafers i lack och sammet med guldbitar

1006,00kr

Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder
Kompatibel med alla dina outfits
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra klädda loafers i svart lack och sammet är sofistikerade, eleganta skor som ger en touch av chic. Sammetsinläggen i svart eller grönt med guldbitar skapar en anmärkningsvärd kontrast till lackskinn och ger hela modellen en unik, raffinerad gnista. Dessa sublima skor garanterar bra dämpning, perfekt passform och soliditet. Ett djärvt val för att komplettera din vinterbröllopsoutfit med stil!  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i svart lack och sammet med guldbitar är den perfekta kombinationen av högkvalitativa skor som kombinerar elegans och stil. Den omsorgsfulla finishen gör denna dressade modell till ett perfekt val för speciella eller mycket formella tillfällen. Bär dem till en bröllopskostym eller aftonkavaj för att sticka ut från mängden, de är det perfekta sättet att komplettera en raffinerad outfit samtidigt som du håller dig trendig.    “

Raffinerade detaljer

Skorna är designade med stor omsorg om detaljerna och är både klassiska och originella. Ovandelen har en silkesmjuk sammetsstruktur som ger en behaglig kontrast till den blanka svarta patenten som omger skorna och ger en lyxig vinterlook. Den sofistikerade designen kompletteras av två glänsande guldbitar på framsidan och fullbordar den övergripande eleganta designen av dessa mockasiner.    
Ett par herrmockasiner i svart patent på ovansidan och glänsande grön sammet med guldbitar på ovansidan. De bärs med svarta byxor på ett brunt parkettgolv
0-6633d4.jpeg

Elegant stil

Dessa loafers i svart lack och sammet med guldbitar är den perfekta kombinationen av högkvalitativa skor som kombinerar elegans och stil. Den omsorgsfulla finishen gör denna dressade modell till ett perfekt val för speciella eller mycket formella tillfällen. Bär dem till en bröllopskostym eller aftonkavaj för att sticka ut från mängden, de är det perfekta sättet att komplettera en raffinerad outfit samtidigt som du håller dig trendig.    

Ytterligare information

Material

Säsong