Show Filters

Med våra ortopediska loafers för damer kommer dina fötter att vara skyddade och fria att röra sig. En kollektion som är utformad för att enkelt matcha din garderob oavsett stil samtidigt som den lindrar dina fötter från tryck och din kropp från eventuell smärta.

Ortopediska mockasiner för kvinnor, vad är det?

En ortopedisk mockasin är en ortopedisk komfortsko som kombinerar välbefinnande och estetik. Eftersom en mockasin är en ganska elegant sko gör ortopediska mockasiner att du kan känna dig bekväm i dina mockasiner (som i dina sneakers), utan att stilen får stå tillbaka.

Syftet med ortopediska skor är att ge dig en bekväm gång som respekterar din fot och dess naturliga rörelse, men också att ge dig en bra hållning och korrigera patologier eller lindra vissa typer av smärta.

Tack vare en välvd innersula som kramar om fotvalvet fördelas trycket från kroppsvikten på fötterna jämnare. Och ja, våra fötter måste bära all vår vikt och bära den regelbundet, så med skor som är för platta eller saknar inre båge, till exempel, riskerar du inte bara smärta i fötterna utan också i knän, rygg och olika leder. Ortopediska mockasiner lovar dig en smärtfri vardag och en hållning som gör att din kropp inte orsakar dig smärta genom att dina fötter, ben, höfter och nedre delen av ryggen är korrekt inriktade.

Varför bära ortopediska loafers

Det finns flera anledningar till varför det kan vara lämpligt att bära ortopediska skor och ortopediska loafers.

I händelse av fotpatologi såsom en knöl, en avvikande tå och olika andra typer av deformitet eller sjukdom. Ortopediska mockasiner kan också vara en varaktig lösning om du har ryggont, en riskabel hållning, känsliga leder eller någon annan smärta i samband med gång eller hållning.

Mokasiner har en flexibel design och framsidan av foten ger i allmänhet tårna tillräckligt med utrymme för att undvika smärta. Om du har hallux valgus eller diabetesfötter använder du förmodligen redan ortopediska mockasiner. De flesta av våra ortopediska mockasiner har en innersula, yttersula eller båda förstärkta med ett gel- eller EVA-plastskikt som absorberar stötar i samband med gång för att ge dig extra lindring.

Snygga ortopediska loafers för damer

Ortopediska loafers har fördelen jämfört med andra typer av ortopediska skor att de passar till olika stilar och till och med kan bäras utan att någon vet att de har ett ortopediskt syfte.

Vi erbjuder ett brett utbud av modeller som passar din smak och din garderob. Du kan bära dessa skor vid alla tillfällen, oavsett om du ska till jobbet, ut på en promenad, shoppa eller till och med gå ut med en smart outfit. Vår kollektion av ortopediska mockasiner är designad med moderna, trendiga stilar för att kombinera mode och komfort.

För en mycket modern look väljer vi våravita ortopediska loafers för kvinnor, med sin mycket uppdaterade design erbjuder de dig en avslappnad och trendig stil. För en mer sportig look väljer vi våraortopediska loafers i sneaker-stil med ventilerande mesh, deras trainer-look kommer att vara perfekt för vardagskomfort. För en avslappnad chic look som kombinerar komfort och elegans väljer vi våraortopediska plattformsloaferseller våraortopediska loafers med rem och tjock sula, två allroundmodeller för vardagskläder.

Kvalitetsmockasiner för friska fötter

Våra ortopediska mockasiner för damer har utformats med omsorg för att ge dig högsta möjliga kvalitet och ge dina fötter all den komfort de förtjänar. De valda materialen och tillverkningsprocessen innebär att våra produkter är robusta och tål daglig användning, även om du går mycket.

Bland våra olika modeller hittar du ett brett urval av material och färger som passar din stil. Oavsett om det är läder, mocka, canvas eller syntetiska material har de valts ut för sina egenskaper som robusthet, andningsförmåga eller flexibilitet. Sulorna är utformade i flera lager, inklusive ett som absorberar och dämpar stötar för extra komfort. På de flesta av våra modeller är innersulorna uttagbara så att du kan lägga dina egna ortopediska innersulor i dem.

Att känna sig bekväm i sina skor är mycket viktigt, och det är därför våra skor är utformade på detta sätt. Dessutom kommer du att kunna välja en modell som du verkligen gillar från vårt breda urval. Vi ser fram emot att se dig bära en av våra många modeller, som kan följa dig i ditt dagliga liv.