En kvinna med röda mockasiner och ett litet guldspänne som avslutning
Röda ortopediska plattformsloafers för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Röda ortopediska plattformsloafers för kvinnor

532,00kr

Bekväma skor
Smal silhuett
En färgstark look
Att vara anmärkningsvärd

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra röda ortopediska plattformsloafers är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Oavsett vilken stil du har kommer dessa skor att ge din outfit ett färgklick och göra dig oemotståndlig. Med sin ergonomiska innersula ger de otroligt stöd och yttersulan ger dig perfekt grepp på marken. Dessa röda loafers kommer att följa med dig överallt och aldrig göra dig besviken!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Upptäck vårt par röda ortopediska plattformsloafers. Dessa damskor är den perfekta kombinationen av komfort och stil. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och formar sig perfekt efter foten och ger utmärkt stöd för lederna, vilket lindrar smärta när du går. Den ergonomiska formen innebär att varje kvinna kan gå bekvämt hela dagen lång, samtidigt som hon bär vackra skor.”

Glamour i rött

Designen på dessa mockasiner garanterar både utmärkt komfort och oklanderlig stil. Tack vare vare kilformen och det glänsande röda tyget ser du feminin ut utan att dina fötter behöver lida. Bär ett vackert läppstift också, och du kommer att se fantastisk ut!
En kvinna med röda mockasiner och ett litet guldspänne som avslutning

Bekväm och glamorös

Med sin blandning av komfort och elegans kommer du aldrig att vilja lämna dina skor! Deras mjuka sulor och glamorösa design kommer att få dig att tappa andan. Dessa mockasiner är perfekta för en elegant kväll ute eller bara för att gå bekvämt runt på stan på en shoppingtur, till exempel.

Ytterligare information

Färg

Säsong

,

Material