Show Filters

Våra mockasiner för babyflickor kommer att följa din lilla prinsessa tills hon tar sina första steg. Oavsett om hon fortfarande håller på att lära sig att gå eller redan står på sina små ben, kommer hon att kunna bära fina mockasiner.

Vi har massor av modeller att välja mellan i vår onlinebutik, så allt du behöver göra är att bläddra igenom vårt urval för att hitta det perfekta paret för din lilla prinsessa.

Varför välja mockasiner till din lilla flicka?

Ett brett utbud av modeller i olika material och färger så att din lilla flicka redan känner sig som en fashionista. Bebisen kan inte gå än, men hennes fötter behöver särskild uppmärksamhet. Det är viktigt att skydda ditt barns fötter, men också ge dem rörelsefrihet.

Av dessa skäl är mockasiner de perfekta skorna för din baby, eftersom en mockasin per definition är en flexibel sko, så att ditt lilla barn kan vrida fötterna i alla riktningar som de gillar att göra, utan att bli hindrad.

För komfort

Moccasin är mycket bekväm och håller ditt barns fot på plats, samtidigt som den ger en känsla av frihet. Sulorna på våra babymockasiner är nästan alla utrustade med gummipiggar för att vara halkfria och därmed skydda din lilla flicka när hon provar sina första steg. Dessutom är mockasinerna lätta att ta på, så att föräldrarna kan tillbringa mer tid med sin lilla flicka. Att välja mockasiner för flickor är ett utmärkt val, både för komfort och stil, och vår kollektion har ingen brist på dem!

Våra vackraste mockasiner för babyflickor

Bebisar vill redan vara trendiga och moderiktiga, vilket är anledningen till att vi har skapat denna kollektion med mockasiner för bebisflickor. Du kan ge din lilla prinsessas look en chic touch genom att lägga till små mockasiner. Oavsett om det är för vardagsbruk eller för en speciell händelse, kommer våra mockasiner för babyflickor att vara perfekta. Eleganta mockasiner, klassiska mockasiner, neutrala mockasiner, mockasiner med tofsar, med rosetter, men framför allt bekväma mockasiner.

Olika modeller av mockasiner

I vår kollektion hittar du garanterat det par mockasiner som du letar efter till din lilla flicka. Till vardags kommer våra mockasiner för flickor att passa till alla hennes outfits, oavsett om det är en liten sparkdräkt, en klänning eller en kjol. Vissa av våra mockasiner har en bohemisk känsla, i stil med de första mockasinerna som kallades indianska mockasiner, för att ge barnet en unik stil.

För mer speciella tillfällen erbjuder vi till exempeldopmockasiner i vit bomull, för ett bröllop kommer våra par mockasiner med små rosetter att vara perfekta, liksom våramockasiner med mjuk sulaoch för alla chic tillfällen kommer våramockasiner med croco-tryckatt få din lilla flicka att se för söt ut. Hela vår kollektion är genomtänkt och designad för en välklädd babys vardag.

Ett brett urval av material och färger

I vår kollektion av mockasiner för flickor hittar du modeller i olika material som passar säsongen, dina önskemål och den stil du vill ge ditt barn. Mocka, bomull, satin, läder eller canvas – det finns något för alla.

Vissa av våra modeller finns i olika färger för att matcha din lilla flickas befintliga garderob och vad du gillar. Enkla, broderade eller mönstrade – våra små mockasiner för babyflickor är fulla av fantasi och kommer utan tvekan att bidra stort till hennes utveckling. För fler valmöjligheter erbjuder vi även unisexmodeller, som också är perfekta som gåvor till blivande föräldrar.

Kvaliteten på våra mockasiner för babyflickor

Eftersom ditt barn behöver all komfort det kan få har vi satsat på kvaliteten på de produkter vi erbjuder. Oavsett stil, material och färg på de mockaskor för babyflickor du väljer kan du vara säker på att det blir ett par kvalitetsskor för babyflickor. Vi har valt våra material med omsorg, så att de ska hålla för tidens tand och klara av en bebis hektiska liv.

Våra babymockasiner är mjuka och mycket bekväma och är mer än någonsin skor som tar hand om deras små fötter. Sömmarna och alla tillbehör på våra babymockasiner är robusta och säkra, och rosetter, tofsar och andra dekorationer är ordentligt fästa så att barnet inte kan slita loss dem, vilket garanterar hans säkerhet.

Sulorna på våra babymockasiner följer fotens form och rörelser och är halkfria, så att din lilla flicka inte halkar om du ställer henne på fötterna eller om hon börjar prova sig fram på egen hand.