-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Randiga mockasiner i bomull för de första stegen

177,00kr

Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll
Utmärkt komfort i yttersulan
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tidlösa och funktionella mockasiner kommer att älskas av både den detaljorienterade föräldern och den snabbväxande lilla äventyraren som vill upptäcka världen med stil! Dessa små sommarskor i bomull är praktiska att ta på och tillverkade med den omsorg som krävs för bebisars känsliga fötter, vilket garanterar optimal komfort och skydd under hela användningstiden. Ett utmärkt val för att ge charm åt ditt barns garderob.      

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De här mockasinerna är ett utmärkt alternativ för din lilla prins små fötter på sommaren. Den tidlösa randiga designen är mångsidig, både elegant och sportig, så din lilla prins kommer att se bra ut hela säsongen. Dessutom är de lätta att ta på, vilket underlättar vardagen för upptagna föräldrar eller barn som inte kan vänta med att ta på sig skorna!        “

Skydd och rörlighet

Skorna är lätta att ta på och av tack vare den elastiska öppningen på sidorna, och kan bäras med strumpor eller barfota. Ovandelen är flexibel för att ge ditt barn total rörelsefrihet när det börjar bli rörligt. Yttersulan, med sina halkfria dubbar, ger optimalt skydd för att förhindra att de halkar på alla typer av underlag när de börjar gå.
0-1f6d0c.jpeg
Mot en vit bakgrund, 3 svart-, beige- och grönrandiga babymockasiner med vit sula och resår i sidorna
0-c0cf71.jpeg
0-5c974b.jpeg

Andningsaktiv och bekväm för sommaren

Dessa små mockasiner är perfekta för bebisens komfort och första promenader. De är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka, lätta och skonsamma mot barnets känsliga hud. Bomullen som används andas och förhindrar att barnets fötter svettas, även i varmt väder, tack vare dess absorberande egenskaper.  

Ytterligare information

Material

Säsong

,