På en vit bakgrund, tre mockasiner i canvas med Batman i svart, Spiderman i blått och Nalle Puh i gult.
Baby-mockasiner i canvas med tecknade ikoner
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Baby-mockasiner i canvas med tecknade ikoner

118,00kr

Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Lämplig för kalla temperaturer
Kompatibel med alla outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter ett par skor till ditt lilla barn med en rolig och lekfull design som samtidigt ger stabilitet när de lär sig gå, då är våra tecknade babymockasiner i canvas den perfekta lösningen! Dessa skor kommer garanterat att glädja ditt barn samtidigt som de ger maximalt skydd och komfort när de lär sig att utforska världen omkring sig. Denna modell är perfekt för spädbarns känsliga fötter från födseln och fram till de första stegen ut ur spjälsängen.    

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa snygga och bekväma tecknade mockasiner är ett av de sötaste och mest praktiska valen för att klä upp ditt lilla underverk och samtidigt ge hennes look en lekfull, nyckfull touch. Med sin unika, färgglada design kommer de garanterat att fånga ditt barns blickar. De kommer att bli glada över att ha sina favoritkaraktärer med på resan!    “

Komfort och skydd

Dessa mockasiner i canvas är designade med komfort och kvalitet i åtanke och har en halkfri sula så att ditt barn kan gå lätt på alla underlag utan risk för att halka. De är tillverkade i bomull, ett mjukt material som andas och håller känsliga små fötter svala och torra, även i varmt väder.          
0-a1c4d6.jpeg
På en vit bakgrund, tre mockasiner i canvas med Batman i svart, Spiderman i blått och Nalle Puh i gult.
0-8c6da5.jpeg

Praktisk och lätt att montera

Dessa roliga och funktionella små skor kräver inte mycket ansträngning när det gäller att klä på ditt barn, tack vare sin praktiska slip-on-stil för alla tillfällen. Utan komplicerade snören eller dragkedjor är de lätta att ta på och av. De är lätta att ta på och av, utan snören eller komplicerade dragkedjor. De har en elastisk insida på sidorna så att de passar ditt barns fötter perfekt.    

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,