Show Filters

Mockasinens historia kommer till oss från Nordamerika

Skor för män och kvinnor, ett måste i garderoben för att vara trendig, sommar som vinter. Moccasin som vi känner den idag är en ättling till den första skon som människan kände till. Skon har en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden och var ursprungligen en mjuksålad lädersko med indiansk stil. Det verkar som om dessa nordamerikanska folk skapade de första skorna som liknade mockasiner. Utseendet på denna urgamla sko skiljer sig lite från den mockasin vi känner till idag, men formen och egenskaperna är i stort sett desamma: en smidig, bekväm sko som är lätt att ta på.

Efter tusentals år på våra fötter bärs mockasinen fortfarande av många människor idag, och är både chic och trendig. Mokasinen bärs av alla och finns i många olika former idag, och vår kollektion av indiska mockasiner är en riktig hyllning till denna historiska sko. Mokasiner som ger dig en bohemisk chic look med hippiekänsla eller en fjärran västern-inspirerad stil som gör alla dina outfits perfekta.

Indianska mockasiner för stil

Den indiska mockasinen är närmare de tidiga mockasindesignerna än andra typer av denna vackra sko, med ovandelen vikt över fotens sidor eller med etniska fransar och utsmyckningar. Bär dessa skor för en originell look.

Oavsett om de bärs av män, kvinnor eller barn kan indiska mockasiner bäras på vintern eller sommaren, beroende på modell. Kombinera dem med jeans eller jeansshorts och du får en hippie-chic eller bohemisk chic look som alltid är trendig. Du kan bära dem med en mockaskjorta eller en blårutig skjorta, för en äkta indiansk anda.

Feminin

För kvinnor kan du också bära indianska mockasiner till en enkel liten klänning, vit, svart eller blommig. Med enkla byxor och en liten T-shirt ger den indiska mockasinen din look en ännu mer avslappnad touch och en etnisk karaktär som förändrar din look.

Herrar

För män, med tygbyxor eller jeans, en t-shirt eller en skjorta, ger den indiska mockasinen en originell touch till din outfit och en mycket självsäker unik stil. För barn ger indiska mockasiner dem en överdrivet knasig stil, för en redan trendig anda under alla omständigheter.

Den indiska mockasinen, en bekväm sko

Den indiska mockasinen respekterar traditionen från förr med en flexibel sula som ger dig en bekväm promenad. Din fot kan utvecklas naturligt när du går och förblir fri att röra sig för din yttersta komfort.

Det är viktigt att känna sig väl till mods i dessa skor, och den indiska mockasinen gör att du kan känna dig bekväm och ha en riktigt avslappnad stil. Vissa av våra indiska loafers är fodrade, t.ex. vårafodrade indiska loafers med spänneför kvinnor och vårafodrade indiska loafers i mockaför unisex. Med dessa typer av modeller kommer du att vara redo att möta det kalla vintervädret med stil. En fodrad mockasin är en ännu bekvämare mockasin som erbjuder en mysig yta för dina fötter. Under resten av året är våra indiska mockasiner avsedda att vara eleganta och avslappnade, med en mycket etnisk anda, till exempel med våraindiska PU-mockasiner med en juveleller våraindiska mockasiner med etniska mönster.

För en stil som är både chic och mycket avslappnad, alltid i den indiska mockasinens bohemiska anda, erbjuder vi digIndiska mockasiner för män, som du kan bära varje dag. Några av våra modeller är ett hybridmöte mellan mockasin, ankelstövel och high-top sneaker för att ge dig en modern look och självsäker stil. För hela familjen lovar våra indiska mockasiner att ge dig stil och vara mycket bekväma för dina fötter.

Kvaliteten på vår kollektion av indiska mockasiner

I vår kollektion av indiska mockasiner erbjuder vi modeller för både män och kvinnor, i olika färger och material. Våra mockasiner i äkta läder, syntet eller canvas har alla en indiansk inspiration som ger dem deras distinkta stil. Våra skor finns i flera olika storlekar och passar alla.

De material vi har valt är utvalda för sin kvalitet, så att vi kan erbjuda dig produkter med lång livslängd. Var och en av våra produkter är noggrant tillverkad för att hålla länge. Sömmarna, oavsett om de är synliga eller inte, är robusta och de avslutande detaljerna är ett verkligt tillskott till din outfit.

Bläddra i vår onlinebutik nu och hitta den perfekta indiska mockasin som kompletterar din indiska stil, utan att försumma din komfort.