Indisk mockasin med snörning och fransar, högklackade sneakers i brun mocka
Indiska loafers med spets och fransar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Indiska loafers med spets och fransar

414,00kr

Perfekt till jeans
Utformad för att vara anti-eradikativ
Bohemiskt och trendigt
Arbetade på ett modernt sätt

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Det här paret skor är en modern variant av indiska mockasiner med snören och fransar. Skorna har inspirerats av mockasiner från en annan tid och har anpassats till en modern stil med sin form och tjocka sula. Skor i bohemisk stil som du kan bära var som helst för en avslappnad look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra moderna indiska mockasiner är tillverkade med en ovandel i PU, mockaimitation och en EVA-sula som garanterar robusthet och kvalitet. Sulan är tjock, tillräckligt flexibel för att foten ska kunna utvecklas och utformad för att vara halkfri. Tack vare snörningen får dina fötter bra stöd och du kommer att känna dig mycket bekväm när du går.”

Flera färger, flera stilar

Dessa indiska skor i moccasin-stil finns i en rad olika färger. I brunt ger de dig en bohemisk look som är perfekt med jeans, shorts eller en liten blommig klänning för en festivalkänsla. I grönt är de trendiga, i svart passar de till allt och i blått har de en mycket avslappnad look, perfekt för vardagsbruk.
Indisk mockasin med snörning och fransar, högklackade sneakers i brun mocka

Val av material

Våra moderna indiska mockasiner är tillverkade med en ovandel i PU, mockaimitation och en EVA-sula som garanterar robusthet och kvalitet. Sulan är tjock, tillräckligt flexibel för att foten ska kunna utvecklas och utformad för att vara halkfri. Tack vare snörningen får dina fötter bra stöd och du kommer att känna dig mycket bekväm när du går.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,