Indisk mockasin i beige mocka med snörning och etniska smycken runt ankeln
Indiska PU-mockasiner med juvel
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Indiska PU-mockasiner med juvel

532,00kr

Skor för indianer
Enkel, stilren design
Beständig mot vatten och fukt
Syntetiskt läder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa indiska mockasininspirerade skor är tillverkade av syntetläder med en liten juvel vid ankeln för en ännu mer etnisk känsla. Mokasinerna är mycket bekväma att bära med sina flexibla sulor och blir pricken över i:et för en elegant och stilren look, oavsett tillfälle och årstid.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra indiska mockasiner har en originell stil som inspirerats av gamla indianska skor. Deras design är enkel och stilren. Den lilla juvelen runt ankeln ger en unik stil och en touch av färg med sina blå pärlor. Oavsett om du letar efter ett par skor för ett speciellt tillfälle eller bara för att ge din vardagsgarderob en touch av stil, kommer våra indiska mockasiner och deras juveler att vara ett perfekt val.”

Komfort och kvalitet

Dessa indiska mockasiner är tillverkade av PU och är en perfekt imitation av läder och blir lättare att ta hand om eftersom de inte blir våta eller fuktiga. Så du kan hålla dem rena lättare. EVA-sulan i plast är flexibel och gör att foten kan röra sig fritt. Skosnörena håller fötterna säkert på plats för ökad komfort.
Indisk mockasin i beige mocka med snörning och etniska smycken runt ankeln

Enkel design och originell stil

Våra indiska mockasiner har en originell stil som inspirerats av gamla indianska skor. Deras design är enkel och stilren. Den lilla juvelen runt ankeln ger en unik stil och en touch av färg med sina blå pärlor. Oavsett om du letar efter ett par skor för ett speciellt tillfälle eller bara för att ge din vardagsgarderob en touch av stil, kommer våra indiska mockasiner och deras juveler att vara ett perfekt val.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,