Foto av en beige moccasin mot vit bakgrund
Casual loafers i konstläder för damer
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Casual loafers i konstläder för damer

591,00kr

Lättviktssko
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa avslappnade damloafers i konstläder är perfekta skor för dina vardagsoutfits. Dessa platta loafers är tillverkade av PU och har ett mjukt innerfoder som ger en perfekt passform och är designade för att erbjuda ultimat komfort. De har också en robust yttersula som absorberar stötar och ger utmärkt grepp på alla underlag. Guldkedjan på framsidan av skon ger en elegant touch till den eleganta designen, perfekt för vår eller sommar!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för damer är bekväma, avslappnade skor som är perfekta för chic fritidsklädsel. De är platta och lätta att ta på och ger dig en elegant stil utan att kompromissa med dina fötters komfort. Den noggranna tillverkningen säkerställer skornas kvalitet och hållbarhet över tid. Välj dessa mockasiner för att komplettera din sommargarderob med stil!”

Komfort och elegans

Dessa loafers i konstläder för damer gör att du kan gå med stil och lätthet. De har enkla linjer med en guldkedja och en platt sula som ger konstant stöd under hela dagen och en behaglig känsla under fötterna. Upptäck den ojämförliga komforten i våra mockasiner!
Foto av en beige moccasin mot vit bakgrund
Foto av en beige moccasin mot vit bakgrund
Foto av ett par vita mockasiner som bärs av en kvinna med svarta jeans, på ett grått golv med en kvinna i bakgrunden
Foto av en grå moccasin mot en vit bakgrund

En tjock, stötdämpande sula

Dessa mockasiner är perfekta för en dag ute, oavsett om du kopplar av eller arbetar. Eftersom de är platta passar de perfekt till alla outfits. De är tillverkade av PU och ger dig en mjuk och behaglig känsla under fötterna, samtidigt som de ger extra stöd tack vare den tjocka, stötdämpande sulan. Ett måste för alla som älskar komfort!

Ytterligare information

Material

Säsong

,