-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Beige platåskor med leopardmönster

1065,00kr

Bra regntäthet
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Detta par beigea platåloafers med leopardtryck är onekligen den bästa modellen för att lägga till en touch av originalitet till din look! Dessa sublima mellansäsongsskor ger dig den höjd du behöver samtidigt som du håller dig trendig. Med sin kombination av djärv stil, extrem komfort och hållbarhet är denna modell ett säkert val för att sticka ut vid alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna nya loafer är monterad på en tjock, skårad platåsula och bryter mot alla regler! De ger dig den höjd du behöver, med en ultramodern chunky stil! Det här paret är både elegant och trendigt, perfekt för mellansäsongen och passar till nästan alla outfits, samtidigt som det ger en unik stil och karaktär till din moderna look.”

En blandning av originalitet

Inspirerad av en mängd olika modetrender ger denna modell en touch av originalitet till din look. Kombinerat med ljusa färger och ett glamoröst leopardmönster är denna enkla loafer djärvt uppdaterad! De metalliska guldbokstäverna ger en touch av lyxig fantasi som säkert kommer att bli en hit hos alla runt omkring dig!
På ett utomhusgolv, ett par mockasiner som bärs framifrån i beige med en tjock plattformssula, leopardmönster med en blå rem på en turkos topp med guldbokstaven "THE" på ena skon och en rosa rem med "BEST" på den andra

Komfort för vardagen

Trots sin massiva, imponerande platåsula erbjuder detta par perfekt stabilitet och obestridlig komfort. De överdimensionerade sulorna är tillverkade av ett lätt och slitstarkt material som ger bra dämpning när du går. Våra helfodrade loafers är slitstarka och bekväma att bära varje dag.

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

,

Hauteur plateforme

4 cm