Bärs med blå jeans, ett par vita vinterloafers med leopardmönster och exponerad beige pälskant. Sulan är vit och tjock och det finns dekorativa svarta snören på toppen av skon
Boot loafers i fuskpäls med leopardmönster
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Boot loafers i fuskpäls med leopardmönster

651,00kr

Lämplig för kalla temperaturer
Utmärkt gångkomfort
Bra stöd för fotleden
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter en sko som är både originell och bekväm för vintern är den här modellen något för dig! Dessa mockasiner i fuskpäls med leopardmönster och omsorgsfull finish kommer att få dina fötter att må så bra att du inte vill vara utan dem. Denna klassiker har en djärv stil, samtidigt som den mångsidiga designen garanterar hållbarhet, bra grepp och motståndskraft mot slitage.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa sublima klädskor är helt fodrade med mjuk fuskpäls på insidan och håller dina fötter varma och sköna under vintern. Den “moccasin boat”-liknande designen ger en tillräckligt bred passform för att du ska känna dig bekväm hela dagen och lätt kunna ta på dig skorna för alla tillfällen.  “

En klassiker i ny tappning

Detta sublima par finns i två leopardmönster, beige eller vitt, och kombinerar komfort och mode på ett harmoniskt sätt. Utan att förringa din glamorösa, feminina look ger “vilddjurs”-motivet och den exponerade pälsmanschetten en originell touch till alla dina vinteroutfits. Bär dem med jeans för en avslappnad look, eller med kjol och strumpbyxor för en mer elegant stil.
0-6e8792.jpeg
Bärs med blå jeans, ett par vita vinterloafers med leopardmönster och exponerad beige pälskant. Sulan är vit och tjock och det finns dekorativa svarta snören på toppen av skon
0-17501e.jpeg

Varm och bekväm för vintern

Dessa sublima klädskor är helt fodrade med mjuk fuskpäls på insidan och håller dina fötter varma och sköna under vintern. Den “moccasin boat”-liknande designen ger en tillräckligt bred passform för att du ska känna dig bekväm hela dagen och lätt kunna ta på dig skorna för alla tillfällen.  

Ytterligare information

Material

Säsong