Bruna loafers med tofs på en vit låda och fyrkantigt golv
Klassiska loafers med tofs för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Klassiska loafers med tofs för män

750,00kr

Över 8 tillgängliga storlekar
Material som andas
Kan tas på utan knäppning
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra klassiska herrloafers med tofs är den perfekta accessoaren för alla diskreta, eleganta män. Dessa loafers erbjuder oöverträffad kvalitet, exceptionell hållbarhet och tidlös stil som aldrig blir omodern. De är tillverkade i premiumläder och varje par är omsorgsfullt utformat för optimal komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra klassiska tofsloafers för herrar är eleganta och bekväma skor som kombinerar stil och kvalitet. De är tillverkade av syntetläder i premiumkvalitet och är mjuka, flexibla och slitstarka, vilket ger en långvarig och bekväm upplevelse. Dessa klassiska loafers har en ren, men sofistikerad stil.

Utformad med omsorgsfull finish

Våra klassiska loafers med tofs för män är den perfekta accessoaren för alla formella eller avslappnade tillfällen. Dessa eleganta skor är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt läder och erbjuder optimal komfort tack vare sin ergonomiska form. Skornas klassiska design understryks av den eleganta tofsen som ger en extra touch av sofistikering.

Bruna loafers med tofs på en vit låda och fyrkantigt golv
Bruna loafers med tofs på en vit låda och fyrkantigt golv

Kan bäras för alla typer av tillfällen

Våra klassiska loafers i läder med tofs för män är ett elegant och mångsidigt val av skor som kan bäras vid alla typer av tillfällen, formella eller avslappnade. Dessa loafers är designade för komfort hela dagen. Deras klassiska design accentueras av en glansig yta och eleganta tofsar på framsidan.

Ytterligare information

Material

Säsong

,