Brun lädermockasin på ett kontrollerat golv med ett löv och skrift bredvid
Formella läderklädda loafers för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Formella läderklädda loafers för män

1065,00kr

Bekväma skor
En liten klack för att framhäva silhuetten
Läder av hög kvalitet
En mycket elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra formella loafers i lädereffekt är det perfekta valet för män som vill klä sig med elegans och stil. Alla material som används i dessa mockasiner garanterar komfort hela dagen på dina promenader. De olika färgerna ger dig möjlighet att matcha dem med vilken outfit som helst

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Vi erbjuder dig loafers, som skulle vara det perfekta valet för män som gillar att se smarta ut under alla omständigheter. Denna modell har designats för en professionell och elegant look, vilket innebär att du kommer att kunna bära dem till affärsmöten, bröllop och till och med vardagliga utflykter. Loafers har en strömlinjeformad design tack vare den rundade tån.”

Ger enastående komfort

Dessa mockasiner är utformade med flera sulor, som börjar med en ergonomisk innersula för bra dämpning och stötdämpning. De har också en yttersula i gummi för att förhindra att man halkar och faller i vått väder. Alla dessa innersulor, plus lädereffekten, gör denna sko extremt bekväm, särskilt under långa dagar.
mockasin i brunt läder för män
Brun lädermockasin på ett kontrollerat golv med ett löv och skrift bredvid
svart lädermockasin för män
mockasin i brunt läder som bärs av en man

Optimal komfort

På den här modellen av mockasin med lädereffekt erbjuder vi två färger till försäljning. För det första har vi svart, en klassisk färg som passar perfekt till ett bröllop eller ett evenemang där du vill vara elegant. Eller brun, som är en mer modern färg, men som passar lika bra till dina formella kläder.

Ytterligare information

Material

Säsong

,