blå och vit mockasin i läder mot en vit bakgrund
Moderna loafers i syntetiskt läder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Moderna loafers i syntetiskt läder

947,00kr

Läder av hög kvalitet
En ren design
Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers är det perfekta valet för män som letar efter moderna skor i en avslappnad look. Materialet i mockasinerna är syntetläder, vilket ger dem enastående komfort och en textur som är behaglig att ta på, samt robusthet under hela skons livslängd. De har tillverkats för att hålla stilen enkel och ren, så att alla kan njuta av dem.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är den perfekta blandningen av en klassisk mockasin och dagens moderna skor. De är tillverkade av de finaste materialen, som läder för ovandelen, vilket ger dem en mjuk och solid känsla. Moccasinens enkla stil gör den lätt att matcha med de kläder du har på dig.”

En palett med olika färger

Våra mockasiner finns i en rad olika färger, bland annat klassisk svart, som passar perfekt för formella tillfällen, och brun, en brun med inslag av orange som passar lika bra till vardagsoutfiten. Den sista färgen är blå, en färg som kan användas när du lagar mat.
loafer i orange läder
blå och vit mockasin i läder mot en vit bakgrund
blå och vit mockasin i läder mot en vit bakgrund
loafer i svart läder

En enkel konstruktion

Dessa mockasiner är den perfekta blandningen av en klassisk mockasin och dagens moderna skor. De är tillverkade av de finaste materialen, som läder för ovandelen, vilket ger dem en mjuk och solid känsla. Moccasinens enkla stil gör den lätt att matcha med de kläder du har på dig.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,