brun lädermockasin för män mot en vit bakgrund
Platta loafers i syntetläder för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Platta loafers i syntetläder för män

947,00kr

Halkfri sula
Bra gångkomfort
Klassisk design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna platta herrloafer i syntetiskt läder är favoritvalet för dem som gillar att ligga i framkant när det gäller mode. Mockasinerna är tillverkade av läder, vilket ger god hållbarhet och ultimat komfort. De är förstärkta med kraftiga sömmar för att skapa en elegant stil som säkerställer att skon är robust. De färger som valts för denna modell, brunt eller svart, är neutrala färger som passar perfekt till alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna platta mockasin för män är en tidlös, klassisk sko. Den är tillverkad av mjukt, flexibelt syntetläder som ger komfort när du är ute och rör på dig. De olika färgerna, t.ex. brunt eller svart, gör mockasinerna perfekta att använda med vilken outfit som helst för olika formella eller informella evenemang.”

Elegant look

Dessa mockasiner finns i flera olika storlekar, så du kan vara säker på att hitta något som passar just dina fötter. De är tillverkade i smidigt, elegant syntetläder och blir ännu bekvämare tack vare den dämpade innersulan. Den minimalistiska designen visar att den här mockasinen har tagits fram för att passa alla typer av outfits.
loafer i svart läder
brun lädermockasin för män mot en vit bakgrund
mockasin i brunt läder
flexibiliteten hos den svarta herrmockasinen

Daglig användning

Denna platta mockasin för män är en tidlös, klassisk sko. Den är tillverkad av mjukt, flexibelt syntetläder som ger komfort när du är ute och rör på dig. De olika färgerna, t.ex. brunt eller svart, gör mockasinerna perfekta att använda med vilken outfit som helst för olika formella eller informella evenemang.

Ytterligare information

Material

Storlek

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Säsong