Korsade fötter i svarta loafers på ett mörkgrått klinkergolv
Loafers i mocka med andningsförmåga för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i mocka med andningsförmåga för män

532,00kr

Bra gångkomfort
Eleganta skor för en tidlös look
Skor som andas
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ventilerande mockaloafers för herrar är lätta och bekväma skor som låter fötterna andas samtidigt som de är eleganta. Med sitt slitstarka mockamaterial ger dessa loafers en klassisk och tidlös look. Tack vare sin ventilerande design håller de dina fötter svala även i varmt väder. Dessa eleganta skor är perfekta att bära på jobbet eller vid speciella tillfällen när du behöver se bra ut och känna dig bekväm på samma gång.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa herrmockasiner i mocka som andas är perfekta för både arbete och fritid. Det ventilerande tyget håller dig sval och bekväm hela dagen. Den eleganta, tidlösa designen kombinerar stil och komfort perfekt för en smart och avslappnad look. Dessa loafers finns i en rad olika färger och är det perfekta tillskottet till din samling av fritidsskor.”

Mycket mjukt mockamaterial

Våra ventilerande mockaloafers för herrar är perfekta för varma sommardagar. De små hålen på framsidan av skon ger optimal ventilation och förhindrar överdriven svettning av foten. Den högkvalitativa mockan ger långvarig komfort samtidigt som den ger en elegant touch till din avslappnade outfit. Med sina halkfria sulor är dessa mockasiner också perfekta för utomhusaktiviteter.
Korsade fötter i svarta loafers på ett mörkgrått klinkergolv

Bra, bekväma skor

Dessa herrmockasiner i mocka som andas är perfekta för både arbete och fritid. Det ventilerande tyget håller dig sval och bekväm hela dagen. Den eleganta, tidlösa designen kombinerar stil och komfort perfekt för en smart och avslappnad look. Dessa loafers finns i en rad olika färger och är det perfekta tillskottet till din samling av fritidsskor.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,