Ett par gula mockasiner med tofsar på en vitrutig yta.
Kamelfärgade mockaloafers med tofsar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kamelfärgade mockaloafers med tofsar

947,00kr

Eleganta skor
En liten klack för att framhäva silhuetten
En sofistikerad look för alla tillfällen
Bekväma skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kamelfärgade mockaloafers med toffsar är det perfekta valet om du letar efter både stil och komfort. De är tillverkade av högkvalitativa material, har en mjuk och elegant finish och är lätta att matcha med vilken ledig outfit som helst. Tofsarna på ovandelen ger en extra touch av sofistikering, medan den dämpade innersulan ser till att de sitter skönt på fötterna hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med tofs i kamelfärgad mocka ger dina outfits en touch av elegans och tidlös stil. De är omsorgsfullt tillverkade och erbjuder komfort och kvalitet när du bär dem. Tofsarna på framsidan ger en avslappnad touch, medan den varma mockafärgen gör dem lätta att matcha med din garderob. Ett perfekt val för en chic casual look eller en elegantare tillställning.”

En elegant och avslappnad stil

Dessa loafers med tofs i kamelfärgad mocka är själva definitionen av avslappnad elegans. Med sin mjuka mocka och klassiska stil är de perfekta för både formella och informella tillfällen. Tofsarna ger en subtil touch av sofistikering och gummisulan ger komfort hela dagen. De varma nyanserna av kamel passar perfekt till alla outfits och gör dessa loafers till ett mångsidigt val för din garderob.
Ett par gula mockasiner med tofsar på en vitrutig yta.

För elegans och komfort

Dessa loafers med tofs i kamelfärgad mocka är ett måste i garderoben. Med sin klassiska, eleganta design kan de bäras till alla typer av outfits för en avslappnad men ändå chic look. Den mjuka mockan ger komfort hela dagen och kamelfärgen kan enkelt kombineras med en mängd olika färger. Tofsarna ger en distinkt och sofistikerad touch som får alla att dra på smilbanden när du går förbi.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,