mockasin med snörning i mocka från brun gris som bärs av en kvinna
Damloafer med snörning i mocka
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafer med snörning i mocka

662,00kr

Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten
Perfekt för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna damloafer i mocka med snörning är en elegant och bekväm sko som ger varje look en touch av elegans. Denna mockasin är tillverkad av kvalitetsmaterial och är gjord av mjuk, slitstark mocka som känns förfinad vid beröring. Mokasinens ovandel har en strömlinjeformad design med omsorgsfull finish. Snörningen ger perfekt passform och gör skon lätt att ta på.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna mocka loafer med snörning för kvinnor är en riktig pärla inom dammode. Denna loafer är designad med högkvalitativa material och är gjord för att erbjuda den komfort och hållbarhet du behöver i dina dagliga aktiviteter. Den släta mockan med sin mjuka struktur ger din outfit en elegant och glamorös touch samtidigt som du ser elegant ut hela dagen.”

Med elegans

Synliga sömmar ger damloafern med snörning i mocka en robust, handgjord look, medan kilen runt ovansidan ger extra lager av skydd mot väder och vind. Den här modellen är lätt att matcha med vilken outfit som helst tack vare sin eleganta diskretion. Denna mockasin kan bäras till avslappnade jeans eller till en elegant klänning för att skapa en bekväm look baserad på avslappnad chic elegans.
blå loafer med snörning som bärs av en kvinna
mockasin med snörning i mocka från brun gris som bärs av en kvinna
gul loafer med snörning som bärs av en kvinna
svart loafer med snörning som bärs av en kvinna

Mycket bekväm

Denna mocka loafer med snörning för kvinnor är en riktig pärla inom dammode. Denna loafer är designad med högkvalitativa material och är gjord för att erbjuda den komfort och hållbarhet du behöver i dina dagliga aktiviteter. Den släta mockan med sin mjuka struktur ger din outfit en elegant och glamorös touch samtidigt som du ser elegant ut hela dagen.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44

Material

Säsong

, ,