Ett par rundade loafers med brunt leopardmönster och silverfärgade strassringar, en sko på foten med svarta strumpbyxor och den andra i en hand
Mjuka loafers med leopardmönster och strassringar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka loafers med leopardmönster och strassringar

532,00kr

Kan tas på utan knäppning
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Välj våra mjuka loafers med leopardmönster för att ge din eleganta look en touch av fantasi utan att kompromissa med ditt välbefinnande! Med sin unika kombination av vilda mönster och strass kommer de att ge din garderob en sofistikerad och glamorös touch. På sommaren eller mitt i säsongen kommer dessa eleganta skor att låta dig gå med stil samtidigt som du njuter av en känsla av komfort som inte kommer att lämna dig resten av dagen!  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den här modellen är ett måste för dig som vill komplettera dina vardagsoutfits under våren och sommaren! Dess originella design är den perfekta kombinationen av komforten hos en indisk mockasin och elegansen hos en citysko. Oavsett om det gäller en utekväll eller en dag på kontoret är dessa mockasiner lätta att ta på och av tack vare sin snörlösa design.  “

En tidlös, lyxig look

Denna modell finns i två färger med leopardmönster i syntetisk mocka, en tidlös trend som ger karaktär och sofistikering till alla outfits. De glittrande silverfärgade strassringarna på bitarna är placerade på ovansidan av skon och är iögonfallande och ger din look en extra touch av lyxig glamour.
Ett par rundade loafers med brunt leopardmönster och silverfärgade strassringar, en sko på foten med svarta strumpbyxor och den andra i en hand

En duo av komfort och elegans

Den här modellen är ett måste för dig som vill komplettera dina vardagsoutfits under våren och sommaren! Dess originella design är den perfekta kombinationen av komforten hos en indisk mockasin och elegansen hos en citysko. Oavsett om det gäller en utekväll eller en dag på kontoret är dessa mockasiner lätta att ta på och av tack vare sin snörlösa design.  

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,