På en rosa marmorerad bakgrund, ett par spetsiga loafers i mocka och brunt leopardmönster.
Spetsiga loafers i sammet med leopardmönster för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Spetsiga loafers i sammet med leopardmönster för kvinnor

1065,00kr

Mockasiner fulla av originalitet
Den perfekta kombinationen av komfort och mode
Anpassad till daglig praxis

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våga vara originell och glamorös i stil med våra spetsiga loafers i sammet med leopardmönster! Denna praktiska modell är lätt att matcha och bära vid alla tillfällen, och kommer garanterat att bli ett anmärkningsvärt tillskott till din skosamling. Dessa sublima mockasiner är både eleganta och bekväma och är det perfekta komplementet till din feminina look och kommer att hålla livet ut i alla dina vardagsäventyr.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den spetsiga skon gör en stor comeback i år! I kombination med moccasin-stilen är denna vackra modell det perfekta paret för alla kvinnor som letar efter eleganta, praktiska vardagsskor. Den raffinerade formen ger din look elegans, medan den platta sulan garanterar maximal komfort hela dagen.”

En djärv, feminin look

Med avslappnade jeans eller en mer klassisk klänning kommer dessa sublima loafers att förhöja din outfit. Den silkesmjuka sammeten i skon känns skön att ta på och ger en sofistikerad look till din ensemble. Det djärva, eleganta leopardmönstret ger en vild touch som får dig att sticka ut och framhäva din femininitet med finess.
På en rosa marmorerad bakgrund, ett par spetsiga loafers i mocka och brunt leopardmönster.
På en rosa marmorerad bakgrund, ett par spetsiga loafers i mocka och brunt leopardmönster.
0-3b1b5e.jpeg
På en rosa marmorerad bakgrund, ett par spetsiga loafers i mocka och brunt leopardmönster.

Elegant och bekväm

Den spetsiga skon gör en stor comeback i år! I kombination med moccasin-stilen är denna vackra modell det perfekta paret för alla kvinnor som letar efter eleganta, praktiska vardagsskor. Den raffinerade formen ger din look elegans, medan den platta sulan garanterar maximal komfort hela dagen.

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

,