-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Streetwear platåskor med leopardmönster

414,00kr

Utmärkt gångkomfort
Utmärkt komfort i yttersulan
Material som andas
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra streetwear-platåloafers är ett mellanting mellan en sneaker och en elegant finsko och är ett måste i garderoben för att du ska känna dig bekväm och trendig. Den neutrala beiga färgen gör dem lätta att matcha med en mängd olika outfits, medan leopardmönstret ger en djärv och originell touch. Kombinerar grepp, komfort och hållbarhet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa skor i beige med ett originellt leopardmönster har en ovandel i slitstark, lättskött canvas och syntetisk mocka. Denna sportmodell är ett riktigt modefenomen och kombinerar komforten hos en trendig träningssko med den tidlösa, klassiska stilen hos en enkel loafer. Du kan enkelt bära dem med jeans och shorts för att komplettera din avslappnade look under mellan- och sommarhalvåret.”

Optimal komfort

De här skorna är lika bekväma som tofflor och roliga att bära, med en snörningsfri slip-on-design som gör dem praktiska och lätta att ta på. Elastiska remmar på sidorna ger perfekt passform och stöd för fötterna hela dagen.
ben i jeans med synliga anklar i beige loafers med leopardmönster och vita platåskor på ett beige parkettgolv.
0-c7429d.jpeg

En greppvänlig, slitstark modell

Den vita platån är perfekt för känsliga fötter och ger extra höjd, stabilitet och stötdämpning för varje steg du tar. Den robusta och slitstarka sulan med lätt skåra är tillverkad av gummi för att förhindra halka och ge bra grepp i vått väder.

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

, ,