Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå
Spetsiga loafers med leopardmönster och tofsar för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Spetsiga loafers med leopardmönster och tofsar för kvinnor

781,00kr

Trendiga färgade detaljer
Vackra ytbehandlingar
Flexibel och bekväm
Moderiktiga loafers

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra spetsiga loafers i leopardmönster med tofsar för damer kombinerar perfekt komfort tack vare den platta klacken med en touch av modern stil. Dessa mockasiner är tillverkade med största omsorg och är designade med högkvalitativa material som garanterar optimal komfort hela dagen. Mönstret och den färgglada tofsdetaljen på framsidan ger skorna en originell touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Leopardmönstret är tidlöst och ger en omedelbar dos av glamour till alla outfits. Med färgglada nyanser som guld och rosa har dessa loafers den perfekta balansen mellan subtilitet och originalitet. Leopardmönstret ger också en vild, feminin touch och en unik charm till bärarens fötter. Dessa skor livar upp en svart outfit, till exempel.”

Bekväm och mjuk

Dessa omsorgsfullt tillverkade mockasiner har en ovandel i mjukt syntetläder för komfort och hållbarhet. Den spetsiga formen ger en modern och sofistikerad touch som passar perfekt för den moderna fashionistan. Med en dämpad innersula erbjuder dessa mockasiner exceptionell komfort hela dagen. Oavsett om du bär dem en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna kommer dina fötter att känna sig utvilade och stödda.
Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå
Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå
Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå

Tidlös design

Leopardmönstret är tidlöst och ger en omedelbar dos av glamour till alla outfits. Med färgglada nyanser som guld och rosa har dessa loafers den perfekta balansen mellan subtilitet och originalitet. Leopardmönstret ger också en vild, feminin touch och en unik charm till bärarens fötter. Dessa skor livar upp en svart outfit, till exempel.

Ytterligare information

Matière Doublure

PU

Matière de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieur

Imitation daim