Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå
Spetsiga loafers med leopardmönster och tofsar för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Spetsiga loafers med leopardmönster och tofsar för kvinnor

680,00kr

Trendiga färgade detaljer
Vackra ytbehandlingar
Flexibel och bekväm
Moderiktiga loafers

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra spetsiga loafers i leopardmönster med tofsar för damer kombinerar perfekt komfort tack vare den låga klacken med en modern stil. Dessa loafers är tillverkade med största omsorg och är designade med högkvalitativa material som garanterar optimal komfort hela dagen. Mönstret och den färgglada tofsdetaljen på framsidan ger skorna en originell touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Leopardmönstret är tidlöst och ger en omedelbar dos av glamour till alla outfits. Med färgglada nyanser som guld och rosa har dessa loafers den perfekta balansen mellan subtilitet och originalitet.
Leopardmönstret ger också en vild, feminin touch och en unik charm till bärarens fötter. Dessa skor livar upp en svart outfit, till exempel.

Bekväm och mjuk

Dessa omsorgsfullt tillverkade loafers har en ovandel i mjukt syntetläder för komfort och hållbarhet. Den spetsiga formen ger en modern och sofistikerad touch som passar perfekt för den moderna fashionistan.
Med en dämpad innersula erbjuder dessa loafers exceptionell komfort hela dagen. Oavsett om du bär dem en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna kommer dina fötter att kännas utvilade och stödda.

Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå
Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå
Kvinna på gatan med korslagda ben iförd guld leopard loafers med spetsig tå

Färgade detaljer på skon

Tofsar pryder framsidan av skorna och ger en touch av chic och charmig detalj. De ger också rörelse när du går och skapar en fängslande visuell effekt.
De är färgglada och ger skon en extra touch av originalitet. Dessa loafers passar perfekt till jeans eller en liten svart klänning för en mer elegant look.

Ytterligare information

Material Foder

PU

Material i sulan

PU

Säsong

Vår / Höst

Material i yttersula

Rubber

Överlägset material

Mockaimitation