Kvinna som står med benen i kors på gatan i jeans och rosa loafers med tofsar och leopardmönster
Platta mockasiner för kvinnor med tofsar i leopardmönster
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Platta mockasiner för kvinnor med tofsar i leopardmönster

781,00kr

Enkel gängning
Trendigt färgat tryck
För att göra en outfit perfekt
Bekväm vadderad sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa platta damloafers med tofs och leopardmönster är en perfekt kombination av komfort, stil och originalitet. De har ett djärvt mönster och ger omedelbart en vild och trendig touch till alla outfits. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet och optimal passform. Den flexibla konstruktionen gör att fötterna kan röra sig fritt utan att kännas obekväma.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa platta damloafers med leopardmönster och tofsar är djärva, moderiktiga skor som ger en unik touch av stil till alla outfits. De är färgglada och extremt trendiga! Den perfekta kombinationen av komfort och elegans gör dessa loafers till ett oklanderligt val för kvinnor som letar efter en mångsidig sko som tar dem från kontoret till ute på stan.”

En bekväm sko

Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal komfort hela dagen. Den dämpade innersulan anpassar sig perfekt till fotens naturliga form och garanterar exceptionell dämpning steg efter steg. Dessutom ger den något spetsiga runda tån dina tår gott om utrymme att röra sig utan att det känns obekvämt.
Kvinna som står med benen i kors på gatan i jeans och rosa loafers med tofsar och leopardmönster
Kvinna som står med benen i kors på gatan i jeans och rosa loafers med tofsar och leopardmönster

Fruktansvärt trendigt

Dessa platta damloafers med leopardmönster och tofsar är djärva, moderiktiga skor som ger en unik touch av stil till alla outfits. De är färgglada och extremt trendiga! Den perfekta kombinationen av komfort och elegans gör dessa loafers till ett oklanderligt val för kvinnor som letar efter en mångsidig sko som tar dem från kontoret till ute på stan.

Ytterligare information

Matière Doublure

PU

Matière de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieur

Imitation daim