brun mockaloafer som bärs av en kvinna med ett fotledsarmband
Mjuka mockaloafers för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka mockaloafers för kvinnor

591,00kr

En flexibel sula
Skor som andas
Bra gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka mockaloafers för damer är den ultimata modeaccessoaren. Med sin eleganta design och mjuka textur är dessa skor ett utmärkt val för kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är tillverkade av fint bearbetad mocka.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mjuka mockaloafers för damer är de bekvämaste och mest sofistikerade skorna i varje kvinnas garderob. Med sin klassiska, eleganta design har dessa mockaloafers skapats för att ge varje kvinna en chic, avslappnad look. Den mjuka texturen känns behaglig att ta på, och den tjocka sulan ger extra dämpning så att du kan gå hela dagen utan att bli trött.”

Bekväm

Dessa eleganta skor är tillverkade av högkvalitativ mocka som ger en mjuk känsla och sammetslen textur. Våra loafers är designade i en klassisk snörlös stil, vilket gör dem lätta att ta på och ger en åtsittande men ändå bekväm passform. Insidan av mockasinerna är också noggrant utformad för komfort hela dagen.
damloafer i röd mocka
brun mockaloafer som bärs av en kvinna med ett fotledsarmband
brun mockaloafer som bärs av en kvinna med ett fotledsarmband
mockasin i brun mocka som bärs av en kvinna

Bra dämpning

Dessa mjuka mockaloafers för damer är de bekvämaste och mest sofistikerade skorna i varje kvinnas garderob. Med sin klassiska, eleganta design har dessa mockaloafers skapats för att ge varje kvinna en chic, avslappnad look. Den mjuka texturen känns behaglig att ta på, och den tjocka sulan ger extra dämpning så att du kan gå hela dagen utan att bli trött.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

, ,