Foto av ett par svarta loafers mot en vit bakgrund
Slip-on-loafers i syntetläder för damer
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Slip-on-loafers i syntetläder för damer

947,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Bra regntäthet
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i syntetläder är lätta att ta på och har en platåsula för modern stil och en bekväm, förbättrad look. Skorna finns i svart eller beige, färger som lätt matchar dina outfits. En guldkedja med en hand som håller i en ring ger den här klassiska skon en sofistikerad touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa slip-on loafers för damer har en snygg, bekväm platåsula som säkert kommer att förbättra din look. Deras eleganta, tidlösa design gör dem till ett utmärkt alternativ för både affärs- och fritidskläder. De här skorna är bekväma och praktiska och ger din garderob en sofistikerad touch. Dessa loafers tar dig vart du än går och finns i svart eller beige!”

Loafers med greppvänlig sula

Upptäck dessa loafers för damer, tillverkade i högkvalitativt äkta läder för optimal komfort i varje steg. Dessa skor är lätta att ta av och på, har en elegant platå och ger din outfit en sofistikerad touch samtidigt som de ger utmärkt grepp på alla underlag, så du kan bära dem med fullständig sinnesfrid.
Foto av ett par beige loafers mot en vit bakgrund
Foto av ett par svarta loafers mot en vit bakgrund
Foto av två par beige och svarta mockasiner mot en rosa bakgrund
Foto av ett par svarta loafers mot en vit bakgrund

Utsmyckad med en gyllene kedja

Dessa loafers för damer är tillverkade i syntetläder av hög kvalitet och har en bekväm platåsula som gör det lätt att gå. Skorna är utsmyckade med en elegant guldkedja med en hand som håller i en ring och passar perfekt för att ge en sofistikerad touch till vardags eller till fint.

Ytterligare information

Material

Säsong

,