Foto av ett par svarta loafers mot en vit bakgrund
Slip-on-loafers i syntetläder för damer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Slip-on-loafers i syntetläder för damer

947,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Bra regntäthet
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i syntetläder är lätta att ta på och har en plattform för modern stil och en bekväm, förbättrad look. Skorna finns i svart eller beige, färger som lätt matchar dina outfits. En guldkedja med en hand som håller i en ring ger den här klassiska skon en sofistikerad touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa slip-on loafers för damer har en snygg, bekväm plattform som säkert kommer att förbättra din look. Deras eleganta, tidlösa design gör dem till ett utmärkt alternativ för både affärs- och fritidskläder. De här skorna är bekväma och praktiska och ger din garderob en sofistikerad touch. Dessa mockasiner tar dig vart du än går och finns i svart eller beige!”

Loafers med greppvänlig sula

Upptäck dessa mockasiner för damer, tillverkade i högkvalitativt äkta läder för optimal komfort i varje steg. Dessa lätthäftade skor har en elegant plattform och ger din outfit en sofistikerad touch samtidigt som de ger utmärkt grepp på alla underlag. Så du kan bära dem med fullständig sinnesfrid.
Foto av ett par beige loafers mot en vit bakgrund
Foto av ett par svarta loafers mot en vit bakgrund
Foto av två par beige och svarta mockasiner mot en rosa bakgrund
Foto av ett par svarta loafers mot en vit bakgrund

Mångsidiga loafers

Dessa slip-on loafers för damer har en snygg, bekväm plattform som säkert kommer att förbättra din look. Deras eleganta, tidlösa design gör dem till ett utmärkt alternativ för både affärs- och fritidskläder. De här skorna är bekväma och praktiska och ger din garderob en sofistikerad touch. Dessa mockasiner tar dig vart du än går och finns i svart eller beige!

Ytterligare information

Material

Säsong

,