Kvinna klädd i blå loafers som är markerade med ett fotledsarmband
Sammet loafers för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Sammet loafers för kvinnor

473,00kr

En ren design
Bekväma skor
En elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i sammet är de perfekta skorna för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet, en utekväll med vänner eller till och med en promenad på stan. De är tillverkade av högkvalitativt sammetstyg och är otroligt mjuka att ta på och bekväma att bära. Den överlägsna kvaliteten på lädret garanterar också hållbarhet, vilket ger dig år av stil och komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa damloafers i sammet är det perfekta valet för aktiva kvinnor som letar efter en snygg sko som är bekväm att bära hela dagen. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och har perfekt passform och hög komfort direkt när de tas i bruk. Ovandelen i velour är mjuk vid beröring, smidig och slitstark, vilket garanterar en sko som står sig över tid samtidigt som den ser elegant ut.”

Sköna loafers

Tack vare den mjuka insidan och den lätt vadderade sulan ger dessa mockasiner absolut komfort hela dagen. Deras smarta design gör att fötterna andas naturligt, vilket skapar en behaglig känsla som minimerar skav. Det eleganta materialet passar perfekt till alla typer av outfits, både moderiktiga och klassiska.
svart mocka loafer som bärs av en kvinna
Kvinna klädd i blå loafers som är markerade med ett fotledsarmband
blå mocka loafer som bärs av en kvinna
blå mocka loafer som bärs av en kvinna

Slitstarka skor

Dessa damloafers i sammet är det perfekta valet för aktiva kvinnor som letar efter en snygg sko som är bekväm att bära hela dagen. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och har perfekt passform och hög komfort direkt när de tas i bruk. Ovandelen i velour är mjuk vid beröring, smidig och slitstark, vilket garanterar en sko som står sig över tid samtidigt som den ser elegant ut.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

,