Kvinnoben med vita knästrumpor och beige loafers med tofsar
Beige loafers med tofs och tjock sula för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Beige loafers med tofs och tjock sula för kvinnor

828,00kr

Tidlös design
En neutral färg som passar till allt
Tjock häl för extra komfort
Ytbehandling av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Beige tofsloafers med tjock sula för damer är det perfekta valet för dig som vill kombinera komfort, stil och mångsidighet i en och samma sko. Det utmärkande för dessa loafers är den dekorativa tofsen på ovandelen. Den tjocka sulan ger extra stöd och minskar trycket på fötterna när du går.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin tidlösa design och neutrala färg passar de lätt in i alla kvinnors garderober, oavsett stil eller tillfälle. De är den perfekta kombinationen av stil, komfort och mångsidighet. En av de utmärkande egenskaperna hos dessa mockasiner är tofsarna på ovansidan av foten, som ger traditionell charm samtidigt som de är moderna och trendiga. Denna subtila detalj skapar en intressant visuell fokuspunkt utan att vara för prålig.”

Slitstark och bekväm

Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet. Ovandelen är gjord av mjuk beige mocka för en touch avslappnad elegans. Den oklanderliga finishen ger en raffinerad touch till den övergripande looken. Den tjocka sulan är inte bara ett intressant estetiskt tillskott, utan även ett praktiskt sådant: den ger optimal komfort och extra skydd mot stötar och slag på din dagliga pendling.
0-4ab2bc.jpeg
Kvinnoben med vita knästrumpor och beige loafers med tofsar
0-a119d3.jpeg
Kvinnoben med vita knästrumpor och beige loafers med tofsar

Tidlös design

Med sin tidlösa design och neutrala färg passar de lätt in i alla kvinnors garderober, oavsett stil eller tillfälle. De är den perfekta kombinationen av stil, komfort och mångsidighet. En av de utmärkande egenskaperna hos dessa mockasiner är tofsarna på ovansidan av foten, som ger traditionell charm samtidigt som de är moderna och trendiga. Denna subtila detalj skapar en intressant visuell fokuspunkt utan att vara för prålig.

Ytterligare information

Färg

Matériel Doublure

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Microfibre