Kvinna i profil klädd i svarta byxor och vita mockasiner i båtmodell
Wedge loafers för kvinnor med snörning i båtmodell
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Wedge loafers för kvinnor med snörning i båtmodell

651,00kr

Bekväm kilformad sula
Flexibelt material
5 färger tillgängliga
Tidlös design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kilklädda loafers med snörning i båtstil för damer är den perfekta kombinationen av praktisk komfort och avslappnad stil. Den dämpade innersulan ger maximal komfort, medan den robusta yttersulan i gummi ger tillförlitligt grepp på alla underlag. Skosnörena på dessa färgglada skor ger inte bara en säker passform, utan också en subtil estetisk touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är den perfekta kombinationen av tidlös elegans och modern komfort, och kommer garanterat att bli ditt nya favoritpar. Dessa mockasiner är tillverkade med största omsorg och har ovandel i syntetläder av exceptionell kvalitet. Den släta, glänsande ytan ger skorna en klassisk touch och gör dem perfekta för alla tillfällen, från kontoret till en utekväll med vännerna.”

Sofistikerad design

Den båtliknande designen ger wedge loafers en sofistikerad look, samtidigt som de får en trendig casual-chic känsla. Överdelen har fina snören som ger en feminin touch samtidigt som de ger en skräddarsydd passform för optimal komfort. Välj mellan en rad ljusa, trendiga färger. Ett utmärkt sätt att mixa och matcha dessa skor med dina favoritoutfits.
Kvinna i profil klädd i svarta byxor och vita mockasiner i båtmodell

Elegans och komfort

Dessa mockasiner är den perfekta kombinationen av tidlös elegans och modern komfort, och kommer garanterat att bli ditt nya favoritpar. Dessa mockasiner är tillverkade med största omsorg och har ovandel i syntetläder av exceptionell kvalitet. Den släta, glänsande ytan ger skorna en klassisk touch och gör dem perfekta för alla tillfällen, från kontoret till en utekväll med vännerna.

Ytterligare information

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

PVC

Matériau Supérieur

Cuir fendu