Ben och fötter av en kvinna framifrån klädd i blå jeans och svarta genombrutna kilklackskor, med ena foten upplyft på tån
Genombrutna loafers i vintagestil med liten kilklack för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Genombrutna loafers i vintagestil med liten kilklack för kvinnor

414,00kr

Bekväm och flexibel
Mer än 6 färger att välja mellan
Trendigt genombrutet mönster
En tidlös modell

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa öppna loafers i vintagestil med en liten kilklack för kvinnor är de perfekta skorna för att ge din garderob en touch av retro-elegans. De är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och har en liten kilklack som ger extra stöd utan att kompromissa med din komfort. Dessutom är designen mångsidig och härligt retro.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin eleganta, tidlösa design kombinerar dessa loafers komfort och sofistikering till perfektion och kommer att bli ett måste i varje garderob De har ett vackert genombrutet mönster på ovandelen, som ger dem en subtil touch av femininitet och dessutom låter fötterna andas under varma sommardagar. De ger dina outfits en sofistikerad touch samtidigt som de är otroligt mångsidiga.”

Komfort och flexibilitet

Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och har perfekt passform så fort du tar på dig dem. Det mjuka och följsamma materialet som används vid tillverkningen ger också en perfekt passform. Skon formar sig efter dina fötter och låter dem andas lätt, så att du slipper känna dig obekväm eller kvävd. Dessutom är de lätta att ta på eftersom de inte har några snören, men de sitter lika bra och bekvämt. Du kan ha på dig dem i flera timmar utan att behöva oroa dig.
Ben och fötter av en kvinna framifrån klädd i blå jeans och svarta genombrutna kilklackskor, med ena foten upplyft på tån

Liten klack för hög komfort

Den lilla kilklacken ger skorna lite extra höjd utan att kompromissa med komforten. Den ger dig en naturlig och stabil gång samtidigt som den ger din outfit en sofistikerad touch. Dessutom absorberar den lilla hälen stötar effektivt så att dina leder skyddas hela dagen. Den här modellen finns i en rad klara färger, så du kan välja din favorit eller till och med dina favoritfärger. Det är också en tidlös modell.

Ytterligare information

Matériel de semelle

PU

Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

Rubber

Matériau Supérieur

PU