Kvinna bredvid en vit soffa som håller i en moccasin och bär en svart moccasin på vänster fot
Kilklackade loafers med krokodileffekt och öppen tå med guldkedja för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Kilklackade loafers med krokodileffekt och öppen tå med guldkedja för kvinnor

651,00kr

Mycket bekväm kilklack
Elegant, modern design
4 färger tillgängliga
Anmärkningsvärd krokodilskinnseffekt
Praktisk öppen design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra öppna kilklackade loafers med krokodileffekt och guldkedja för kvinnor är sinnebilden av elegans och glamour. Ovandelen i läder med krokodileffekt ger modellen ett sofistikerat och djärvt uttryck. Guldkedjan ger en välkommen touch av stil. Den här kilklacken ger optimal komfort och håller dig i stil samtidigt som den ger behagligt stöd för dina fötter hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa kilklackade loafers med öppen tå och krokodileffekt är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Detaljerna i krokodileffekt ger dessa loafers en sofistikerad och trendig look som garanterat kommer att dra till sig beundrande blickar var du än går. Krokodilskinnets struktur ger dessa redan eleganta skor en extra touch av förfining. Guldkedjan ger en originell touch.”

Praktisk öppen design

Den öppna silhuetten gör att dina fötter kan andas samtidigt som du ser chic och snygg ut. Dessa loafers är perfekta för varma sommardagar eller speciella utekvällar och ger dig en oklanderlig look utan att kompromissa med din komfort. De är lätta att ta på och av, men inte mindre bekväma. Kilsulan ger inte bara höjd, utan ger också extra stöd och stabilitet under hela dagen. Så att du kan gå med självförtroende utan att behöva oroa dig för obehag.
Kvinna bredvid en vit soffa som håller i en moccasin och bär en svart moccasin på vänster fot

För en elegant look

Dessa kilklackade loafers med öppen tå är designade med omsorg och precision och är av exceptionell kvalitet, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år framöver, så att du kan bära dem år efter år utan att kompromissa med deras lyxiga utseende och optimala komfort. De tillgängliga färgerna är trendiga och moderna. Du kan bära dessa loafers med jeans för en avslappnad look eller med en klänning för en mer elegant look. Krokodilmönstret ger en rik och lyxig textur som gör dessa loafers till ett djärvt och distinkt val.

Ytterligare information

Matériel Doublure

Mesh

Matériel de semelle

Fabric

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

EVA

Matériau Supérieur

PU