Ben av en sittande kvinna klädd i vita kilformade loafers
Kilklädda loafers för damer med detaljer i guldspänne
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Kilklädda loafers för damer med detaljer i guldspänne

591,00kr

Absolut komfort
Tidlös design
Vadderad innersula
Mer än 5 färger tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kilklädda loafers för damer med guldspänne är estetiskt tilltalande och dessutom mycket bekväma tack vare den speciella kilkonstruktionen. Den dämpade innersulan ger optimalt stöd för foten. Den klassiska loafersilhuetten är också modern i denna version, med en något rundad skärning och fyrkantig tå för att ge tårna större rörelsefrihet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mångsidiga skor är perfekta för att komplettera alla outfits, oavsett om det är till vardags eller till fint. Deras unika design har en klassisk loafersilhuett med en liten modern twist: en diskret kilsula som ger omedelbar höjd utan att göra avkall på komforten. Och eftersom de är kilade behöver du inte oroa dig för ömma fötter efter att ha gått i timmar.”

Attraktiv design

Spännena på ovandelen gör skorna visuellt tilltalande och fångar omedelbart blicken och får dina fötter att lysa med stil. De ger också en sofistikerad touch till loaferns övergripande design. De livfulla färgerna och den omsorgsfulla finishen ger skorna en extra visuell dimension. Oavsett om du väljer neutrala färger som svart eller klassisk beige, eller djärvare färger som klarrött eller kungsblått kommer dessa skor garanterat att sticka ut.
0-6b5009.jpeg
Ben av en sittande kvinna klädd i vita kilformade loafers
0-94128c.jpeg
0-c29509.jpeg

Material av hög kvalitet

Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och har perfekt passform och tål vardagligt slitage. De har utformats för att ge komfort och stöd. Den dämpade innersulan ger extra dämpning för varje steg och minskar belastningen på fötterna när du rör dig i stan eller på andra underlag. Yttersulan i gummi ger maximalt grepp, även under ogynnsamma väderförhållanden.

Ytterligare information

Matériel Doublure

NONE

Matériel de semelle

latex

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Cuir fendu