Blå genombruten kilklädd loafer mot en vit bakgrund
Genombrutna wedge loafers för kvinnor med guldspänne
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Genombrutna wedge loafers för kvinnor med guldspänne

591,00kr

Slitstarka skor av hög kvalitet
Trendigt genombruten design
Komfort med vadderad sula
6 färger att välja mellan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa genombrutna wedge loafers för damer med detaljer i guldspänne har en unik och elegant estetik. Den genombrutna designen ger en känsla av lätthet samtidigt som fötterna kan andas bekvämt. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial som garanterar hållbarhet och tålighet. Den omsorgsfulla finishen ger dem en lyxig look som garanterat drar blickarna till sig.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mångsidiga skor är specialdesignade för den moderna kvinnan som vill ha både elegans och funktionalitet. De kan bäras till jeans, kjol eller klänning. Den öppna tån ger mockasinerna en unik charm som gör att de skiljer sig från andra traditionella skor. De fint arbetade perforeringarna ger en subtil touch av elegans, medan detaljerna med guldspänne förstärker den övergripande estetiken.”

Tillverkad av hållbara material

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet utan att kompromissa med den ultimata komforten. Materialet känns lyxigt vid beröring och ser till att dina fötter andas hela dagen. Ädelmetalldetaljerna ger ett diskret ollon som omedelbart fångar blicken och ger din outfit en hint av raffinerad glamour.
0-0fc03b.jpeg
Blå genombruten kilklädd loafer mot en vit bakgrund
0-507c6d.jpeg
0-c29509.jpeg

Ergonomiska loafers

Dessa wedge loafers är inte bara visuellt tilltalande, utan ger också överlägset stöd tack vare den mjuka, dämpade innersulan. Den ergonomiska designen ger komfort hela dagen, även när du går eller står länge. Den robusta yttersulan ger ett säkert grepp på alla underlag, vilket minskar risken för att du halkar eller råkar ut för olyckor.

Ytterligare information

Matériel Doublure

NONE

Matériel de semelle

latex

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Cuir fendu